Zoals sommigen weten gaan wij eind dit jaar verhuizen naar een echt grote mensen huis. Daar komt behoorlijk veel bij kijken. Zeker gezien Bram en ik verschillende stijlen hebben. Bram is van het donkere en robuuste en ik van een romantische lichte inrichting. Gelukkig hebben wij een leuk compromis gevonden. Kijk je mee?

Ik ging op zoek naar inspiratie voor ons nieuwe interieur. Maar waar kijk je dan. Onze smaken zijn best verschillend. Maar toch wil je er een huis van maken waar je je beide thuis voelt. Op zoek dus naar iets wat we allebei mooi vinden! Het moet wel een beetje stoer zijn, maar ook niet te donker of “zwaar”. Nou kwamen we uit bij dekistenkoning.nl. Je kan namelijk heel simpel met fruitkistjes allemaal meubels maken die zowel stoer en praktisch zijn en toch ook een beetje en romantische uitstraling hebben.

14

Om te beginnen is het altijd handig om genoeg opberg ruimte te hebben. Ik kijk erg veel films en houd ook wel van een goed boek. En zoals je op de foto hierboven ziet zijn dekentjes bij ons ook niet te missen. En door simpelweg wat leuke fruitkistjes op te stapelen heb je een super nonchalante kast. Wil je het een wat frissere uitstraling geven, kies dan voor een whitewash. De kistenkoning.nl heeft verschillende opties voor wassing. Zo kan je kiezen uit whitewash, greywash, strak wit of gewoon puur natuur.

111

In overleg met mijn allerliefste krijg ik in ons nieuwe huisje mijn eigen blog plekje. En daar moet ik natuurlijk lekker kunnen werken op mijn laptop aan een mooi bureau! En ook hier kan je met simpele fruitkistjes een leuk bureau maken. Het enige wat je nodig hebt zijn 4 fruitkistjes, een mooie plaat hout of als je creatief bent kan je het ook mooi met glas of een oude spiegel. En het mooie is dat je nu ook nog eens extra opbergruimte hebt!

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke dingen die je met dit soort kistjes kan maken. En er zijn ook heel veel verschillende DIY’s te vinden op internet. Neem bijvoorbeeld alleen maar eens een kijkje op Pinterest of Instagram! Bram en ik hebben in iedergeval een goed compromis gevonden! Meer inspiratie opdoen, kijk dan even bij de Kisten Koning.

Nieuwehandtekening