Je hebt het vast al wel eens voorbij zien komen in hotels, restaurants en andere prachtige locaties. Strakke witte muren zijn verleden tijd! Vandaag wil ik jullie wat interieur inspiratie geven waarbij fotobehang een grote rol speelt. Kijk je mee?

Een strakke witte muur is tijdloos, maar met kleuraccenten kun je ook eenheid creëren in je interieur. Zo ook met fotobehang van Pixers. Zo zou je bijvoorbeeld je woonkamer inrichten met rustige pastel tinten met een prachtig strand op de achtergrond.

c9bcdf8adf

057d8a6611

Maar wat ik ook erg leuk vind is een muur vol prachtige witte rozen. Dit is perfect om een romantische sfeer te creëren maar toch rust te houden in de kamer. Ik zou dit erg leuk vinden om bijvoorbeeld op mijn blog kantoortje te doen. Dit is immers toch mijn favoriete plekje in mijn huis!

232d2e01c4

53a1a52a37

Ook als je gek bent op dieren zijn er prachtige mogelijkheden. Wat dacht je van een zebra in je keuken? Of een paar vogeltjes in de bomen bij je bed? Het geeft gelijk een sfeer af in de kamer. En wanneer je je woonaccessoires er op afstemt is het plaatje helemaal compleet.

beautiful new apartment, modern kitchen, detail

10b61bb428

Wat je op dit moment veel ziet zijn natuurafbeeldingen in de slaapkamer. Deze doen het erg goed omdat deze rustgevend werken op je zintuigen. Vooral in combinatie met pasteltinten werkt het echt rustgevend.

fotobehang f377e06688

fotobehang d06acf3849

Nou kan fotobehang erg druk en heftig zijn. Toch kan dit heel goed in een kamer. Wanneer je bijvoorbeeld een hele felle print neemt, probeer dit dan te combineren met rustige kalme tinten in de rest van de kamer. Gebruik bijvoorbeeld veel wit om de drukte een beetje in te dimmen.

fotobehang a506b9fda1

fotobehang 8579623339

Het is zo jammer dat we toen wij in dit huis trokken de muren hebben laten spackspuiten. De muren zijn dus nu allemaal gekorreld en met fotobehang kan dat natuurlijk niet. Houd er dus echt goed rekening mee dat een muur helemaal glad moet zijn, net als bij gewoon behang. Zo krijg je het mooiste resultaat.  Meer inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje bij Pixers.

Wat vind jij van fotobehang?

Handtekening Jamey