Zoals jullie wellicht wel weten, ben ik gek op interieur en alles daar om heen. Ik heb al vele keren geschreven over mijn interieur, of dingen voor in huis. Ik ben dol op design en leef mijzelf dan ook graag uit in mijn interieur. Vandaag wil ik daar weer wat aan toevoegen en wil ik met jullie graag wat inspiratietips delen voor design lampen. Lees je mee?

Een mooie design lamp kan erg veel doen voor je interieur, ook kun je hier duidelijk je interieurstijl mee aangeven. Scandinavisch, modern of toch industrieel? De lampen van Ferm Living zijn een perfect voorbeeld van prachtige Design Lampen. Ferm Living is een designmerk wat in 2005 is opgericht door Trine Andersen. Je herkent Ferm Living aan het Scandinavische design met grafische patronen. Naast lampen, verkoopt Ferm Living ook dekbedovertrekken, manden, kussens en muurstickers. Zo is er voor ieder wat wils bij!

Ferm living

Ook voor de kids!

Ferm Living heeft voor zowel kinderen als volwassenen een uitgebreide lampencollectie. Zo hebben ze voor kinderen lampen in allerlei soorten vormen, zoals een luchtballon, huis, auto wolk, boom of hert. Super leuk voor op een baby- en/of kinderkamer, of om als cadeautje te geven. Voor volwassenen hebben ze verschillende soorten design hanglampen, die een minimalistische en industriële uitstraling hebben. Deze vind ik persoonlijk erg mooi boven de eettafel of in de slaapkamer boven je bed.

Mijn persoonlijke favoriet is deze hanglamp. Deze hanglamp komt uit de Ferm Living Collect verlichtingsserie en trok mijn aandacht door het zachte pastel, met het industriële grijze. De Ferm Living Lampen zijn in vele verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Ook van deze lamp is Trine Andersen de designer. Ik zou deze lamp boven de eettafel hangen, om zo deze een echte eyecatcher te maken.

Welke lamp vindt jij het mooist?