Hoewel de titel van alles kan betekenen ga ik het alleen over bedden hebben. Een goede nachtrust is natuurlijk wel zo fijn in your own little love nest. Daarom vandaag wat inspiratie voor in de slaapkamer! Lees je mee?

De slaapkamer is een van de kamers in het huis die bij ons het vaakst gebruikt word. We worden beide helemaal happy van lekker uitslapen (hoewel ik er vaak niet echt aan toe kom). Daarom is een goed bed voor ons ontzettend belangrijk. We hebben een vrij stressvol en druk leven en hebben onze nachtrust daarom wel echt nodig.

shutterstock_394927402

Wat je veel tegenwoordig ziet is de boxspring. Wij hadden zelf ook een mooie boxspring, alleen vond ik deze niet zo fijn liggen omdat je dan maar 1 matras hebt waar je beide op ligt. Doe mij maar een mooi normaal bed met twee losse matrassen. Maar ook in bedden is de keuze ontzettend groot.

shutterstock_454170640

Ga je voor een bed met een hoofdsteun? Persoonlijk vind ik dit wel erg fijn omdat je dan niet de kans hebt dat je muur lelijk word. Helaas kan dit alleen niet bij ons in de slaapkamer omdat wij een vrij laag raam hebben waar wij precies onder slapen.

shutterstock_230773774

Of liever een bed met een wat hogere instap? Dan is een boxspring vaak erg geschikt.

slaapkamer 2

Je kunt zelfs een bed laten maken van steigerhout! Zo is er dus echt voor iedereen wel een bed te vinden.

slaapkamer 1

Nou hebben wij een redelijk oud matras dus we zijn al even aan het rond kijken waar wij ons nieuwe matras kopen willen. Er is namelijk zo veel keuze en verschil in matrassen. Gelukkig hebben Bram en ik allebei een eigen matras, zo kunnen we beide precies kiezen wat er bij ons lichaam en onze slaap houding past. Ik houd namelijk niet van een hard matras, en zoals je misschien wel had verwacht Bram uiteraard wel.

Wat voor een bed past er nou echt bij jou?

Handtekening Jamey

Foto’s van Shutterstock