De winkelstraten zijn alweer prachtig verlicht en ik zie de etalages ook allemaal transformeren naar prachtige kerst etalages. Niets vind ik leuker dan door de stad slenteren met de warme sfeer van kerst om mij heen. Maar met zo’n mooie feestdag hoort er ook een feestelijke outfit bij. Ik heb even wat leuke looks verzameld waar ik mezelf absoluut in zie lopen. Kijk je mee?collage esprit 1

Zoals sommigen wel van mij weten ben ik een enorm voorstander van los hangende shirts en hemdjes. Niet alleen omdat ze je overtollige rolletjes verbloemen maar ook omdat het zo sierlijk kan staan. Zeker met dit topje is dat laatste het geval. De bandjes zijn prachtig met de steentjes bewerkt. Het is natuurlijk winter dus alleen een topje is een beetje koud.

collage esprit 2

Ik zelf zou dit met de kerst combineren met een leuk glitter jasje of een mooi colbertje. Zelf ben ik toch wat meer voorstander van de onvermijdelijke glitter jasjes met de kerst. Het hoort er toch een beetje bij vind ik. Een leuke skinny jeans er bij en klaar is je outfit!

collage esprit 3

Ik heb zelf niet de mooiste benen maar ik moet zeggen dat ik toch ook wel erg graag een leuk vrouwelijk jurkje draag. Kant geeft mij toch altijd een luxe gevoel en met een mooie parel ketting maak je je leuke outfit voor de kerstborrel van het werk helemaal af!

Ik heb mijn kerstoutfit inspiratie opgedaan op de site van Esprit. Wat vind jij van mijn keuzes?

Nieuwehandtekening