Het is een tijdje geleden dat jullie voor het laatst een post van mij hebben gezien, juist momlife took over. Maar inmiddels ben ik weer begonnen aan nieuwe reviews en deze komen jullie kant op. Vandaag een review van de Inika cream illuminisor, kijk je mee?

INIKA Certified Organic Cream Illuminisor Gold

Een Organic product!

De certified organic cream illuminisors zijn gemaakt met gecertificeerd biologische kokosolie, gecertificeerd biologische cacaoboter, Carnauba-was, en Candelilla-was en verder verrijkt met biologische arganolie en vitamine E.


De kleur die ik review voor jullie is Gold, er zijn nog meer kleuren verkrijgbaar de rose en spice. Zelf vind ik de gold een prima match en denk ik dat deze voor vele huidjes geschikt is.

Het gebruik & de prijs.

Hier moest ik even aan wennen, het voelt in eerste instantie niet echt creamy aan. Dit komt natuurlijk omdat het een organic product is en de samenstelling heel anders is. Zodra je het product opwarmt op de rug van je hand komt het creamy effect en kun je de illuminisor makkelijk aanbrengen.

Ik gebruik deze nu al een tijdje, hij is erg subtiel en dat maakt hem voor mij perfect. Het is wel zo dat je het net zo heftig kunt maken als je wilt. Met het product kun je goed opbouwen. Het blijft de hele dag mooie zitten en je loopt daardoor de hele dag rond met een healty glow!

De Inika Certified Organic Cream Illuminisor kun je online (bijvoorbeeld bij de Groenedrogist.nl) vinden voor een prijs van €25 euro. Dit is natuurlijk best wel prijzig, maar het is wel geheel een organic product wat het meer waarde geeft. Daarbij is het zeer zuinig in gebruik!

Wat vinden jullie van deze Illuminisor, is het wat voor jou?

XX Annora