De afgelopen 2 jaar ben ik gezellig op de huishoudbeurs geweest als bezoeker. Aankomende editie zal dit niet als bezoeker meer zijn, maar als influencer! Samen met mijn partner in crime en goede vriendin Judith zijn wij het Influencer team voor de Huishoudbeurs 2017!

Influencer voor de Huishoudbeurs, dat klinkt toch te gaaf! Wat wij de aankomende maanden gaan doen is natuurlijk nog wel een beetje geheim. Maar ik beloof je op de hoogte te houden als we je wat meer kunnen vertellen. We zullen verschillende dingen gaat testen, doen en uitproberen van producten die op de Huishoudbeurs te koop zijn en onze ervaringen delen met jullie allemaal.

hhb-1

In de komende maanden tot aan de beurs zullen wij ook gaan schrijven over de laatste nieuwtjes rondom de Huishoudbeurs. Denk hierbij aan nieuwe merken, artiesten, thema’s en andere weetjes die je niet wil missen!

img_1729

De Huishoudbeurs staat natuurlijk bekend om de welbekende trolley parade en alle huismoekes. En hoewel dit beeld vroeger misschien klopte is dit nu absoluut niet meer. De beurs is niet alleen gericht op de moeders. Tegenwoordig is er ook echt van alles voor de jongere meiden. Zo is er een beauty & fashion hal en zijn er ook allemaal leuke activiteiten gepland voor de jongere meiden!

huishoudbeurs 2

Wij kijken er enorm naar uit om aan de slag te gaan als influencers voor de Huishoudbeurs en staan al klaar in de startblokken. Het is allemaal wel erg spannend hoor, want tja samenwerken met de Huishoudbeurs is natuurlijk niet iets wat mij dagelijks overkomt. Het is een eer voor mij om dit project aan te mogen gaan en al helemaal geweldig om dit samen te mogen doen met mijn lieve vriendin Judith van PinkPress.nl.

hhb-website-banner-1900x400-001

#HHBScoop! Ik heb al een eerste scoop voor jullie! Het thema van 2017 word namelijk Colors! Colors staat voor hoe kleurrijk het leven van de Nederlandse vrouw is in zowel fashion, beauty, food als lifestyle. Colors staat dus niet alleen voor een explosie aan kleuren en vrolijkheid maar ook voor de diversiteit van de Nederlandse vrouw en haar achtergrond. Wie kans wil maken op mooie prijzen raden we aan om in je kleurrijkste outfit naar de Huishoudbeurs te komen. Dagelijks verloot de Huishoudbeurs onder de vrolijkste en kleurrijkste outfits mooie prijzen! 

Ben jij al eens op de HHB geweest?

Handtekening Jamey