Indeed Laboratories Boosters

Ik gebruik naast mijn dag en nachtcrème altijd een serum. Het kan je huid net dat extra ondersteuning geven en bevat vaak een hogere concentratie met werkzame stoffen. Je gebruikt een serum dus als een extra verzorging wat dieper de huid ingaat dan een crème. Ik heb de afgelopen twee maanden twee Indeed Laboratories Boosters getest en vandaag vertel ik jullie hier meer over.Indeed Laboratories Boosters

Over Indeed Labs

Het merk Indeed Labs is in 2011 gelanceerd en staat bekend om om gezichtsverzorging die je huid in enkele seconde photo-ready kan maken. Het is een innovatie die de cosmetische wereld op zijn kop zette. Een merk dat producten voorziet met ingrediënten van de hoogste kwaliteitm goeie betaalbare prijs en doet wat het beloofd. Indeed is afkomstig uit Canada met een wereldwijde distributie.

Indeed Laboratories Boosters

Indeed Laboratories Boosters

 

Indeed Laboratories Q10

Dit serum is op waterbasis en niet op een crème basis. Ik vind het heel fijn want je kan door middel van de pipet het product zeer makkelijk doseren en het geeft je huid direct hydratie. Het indeed Q10 is een supergeconcentreede power-serum, wat de huid helpt herstellen en regenereren. Het serum verminderd fijne lijntjes wat ik vooral merk bij mijn voorhoofd. De lijntjes zijn er nog wel maar minder opvallend, dus ja het werkt zeker. Ook helpt het serum de huid te beschermen tegen de gevolgen van UV-straling en vrije radicalen, bevat Vitamine E & C.

De ingrediënten werken samen om o.a. de aanmaak van pigmentatie tegen te gaan en de huid een gelijkmatige huidtoon te geven. De Q1o booster repareert en regenereert de huid. Het serum geeft mij huid zichtbaar een boost en merk dat me huid in betere conditie is en het geeft ook een fijne goede hydratie. Het serum breng ik zowel ’s morgens als in de avond aan op een gereinigde huid. Het trekt snel in dus daarna kan je verder gaan met je andere verzorging zoals dag/nachtcrème.

Indeed Laboratories Q10 is verkrijgbaar bij Indeed Labs voor €32,95

Indeed Laboratories Boosters

Indeed Laboratories Boosters

Indeed Laboratories Radiance

Met deze booster gaat je huid weer straling en zorgt voor een gelijkmatige huidtoon, het revaliseert de huid zodat het weer jeugdig uitziet. Ook dit serum is op een soort waterbasis en trekt snel in de huid. Mijn huid was beter doorbloed zo leek het wel en zag en voelde me daardoor stuk zelfverzekerde. Mijn huid oogde stuk minder grauw. Ook dit serum zorgde voor een goede hydratie de gehele dag.

Indeed Laboratories Radiance is verkrijgbaar bij Indeed Labs voor €32,95

Indeed Laboratories Boosters

Beide serums geven zichtbaar een boost aan mijn huid. De belofte die het merk doet komen ze zeker na. Lijntje verminderen zichtbaar, de doorbloeding word beter in het gezicht waardoor de huid gaat stralen. Beide producten zijn ook nog eens zeer zuinig in gebruik. Ik gebruik beide nu ruim twee maanden en zit net op de helft van de flesjes.

Ben jij al bekend met de Indeed Laboratories Boosters?