App alert! Voor alle meiden die een modellen carrière ambiëren en de closet models is er nu de iModels App. Gewoon simpel je eigen modellen portfolio beheren op je telefoon! Perfect voor alle modellen in spé. Lees je mee?

Heb jij altijd al de droom gehad om door te breken als model? Dan is de iModels app een echte musthave. Op de app kun je je nieuwste portfolio foto’s uploaden zodat alle model scouts je foto’s makkelijk kunnen bekijken. Wie weet wordt je wel ontdekt!

img_2778

iModels – Jouw modellen portfolio app!

Eigenlijk is de iModels app een soort linkedIn, alleen dan met prachtige plaatjes. Voor een modellenbureau is de app ideaal. Want in een paar klikken zien ze de mooiste meiden voorbij komen en kunnen ze het juiste model vinden voor hun campagnes. De app is voor iedereen tussen de 14 en 35 jaar die model wil worden of al model is. Je maakt eenvoudig een eigen online portfolio aan en deze kun je 24/7 updaten.

YouTube video
In de app kun je ook heel makkelijk je persoonlijke kenmerken toevoegen. Denk hierbij aan je lengte, maten, maar ook zelfs je haarlengte en kleur ogen. Zo heeft een potentiële opdrachtgever gelijk al je gegevens bij de hand. Op je timeline kun je elke dag mooie nieuwe portfolio foto’s uploaden en wat ik zelf wel erg leuk vind om te zien is dat je portfolio heel erg lijkt op een mooie instagram feed. Daarnaast kun je ook heel makkelijk je berichten lezen van bijvoorbeeld modellenbureau’s of fotografen.

iModels

Voor je aan de slag gaat heb ik nog wat tips voor je:

  • Plaats geen selfies!
  • Plaats liever 1 goede foto in plaats van 10 slechte foto’s.
  • Laat je zelf van verschillende kanten zien, zo weten de bureau’s hoe divers je kan zijn.

De app is helemaal gratis te downloaden in de app store. Helaas is de app (nog) niet verkrijgbaar voor android, maar ik kan me voorstellen dat dit vast niet lang meer duurt. TIP! als je de iModels app download, kun je een professionele portfolio shoot winnen! Plaats dan een van je mooiste foto’s op instagram en tag @imodels.me #imodels #modellenapp #jouwmodellenportfolio. Succes allemaal!

Heb jij al een portfolio samengesteld om jouw modellen carrière een boost te geven?

Handtekening Jamey