Eindelijk ga ik naar Engeland! Het land waar ik al heel lang heen wil om eens ongegeneerd te gaan shoppen! Maar wat moet ik nou allemaal meenemen? Kijk je mee in mijn koffertje?  

Ik ga maar een lang weekend dus heel veel zal ik niet nodig hebben. En daarbij wil ik natuurlijk ook genoeg ruimte over houden om mijn aankopen mee terug te nemen. Gezien ik niet mijn grote camera ga meenemen (veel te zwaar en neemt veel ruimte in beslag) leek het me leuk om dit keer wel lekker de toerist uit te hangen met mijn (jawel…) knalroze selfiestick! Ik heb een selfiestick die je kan koppelen via Bluetooth. Hierdoor hoef je niet meer je telefoon op zelfontspanner te zetten maar druk je simpelweg op het knopje van de stick en hij maakt al een foto. Ook neem ik mijn iPad mee. Ik moet alleen nog wel een hoes voor iPad mini 4 en een hoesje voor mijn Sony Smartphone zien te scoren, maar dat komt vast goed.

IMG_3740
Ook zal ik veel op pad zijn. En aangezien ik natuurlijk alles wil vastleggen zal mijn batterij ook wel snel leeg gaan. Daarom neem ik ook maar mijn nieuwe powerbank mee. Deze powerbank heeft extra veel power en zorgt er voor dat ik binnen no-time weer plaatjes kan gaan schieten! De Xiaomi Power Bank heeft zo veel power dat hij je iPhone wel 4,5 keer kan opladen. Voor mij dus absoluut de investering van €29,95 waard!

IMG_3741
Veel lopen betekend ook dat je genoeg water moet drinken. Ik neem daarom ook altijd mijn dopper of krnwtr fles mee. Ik dit geval heb ik gekozen voor mijn dopper fles omdat deze wat kleiner is en makkelijker in mijn tas past.

IMG_3742

Een ander ding waar ik echt niet zonder kan is mijn sjaal. Ik heb gekozen voor mijn leuke sterretjes sjaal van Becksöndergaard. Dit super leuke merk is onder andere te bestellen bij watMooi. Hier heb ik ook het schattige armbandje van gekregen! Ik ga nooit weg zonder sjaal of armcandy en heb gekozen om deze mee te nemen omdat de sjaal niet te dik is en ook niet te dun en het armbandje er zo leuk bij past. En zo ben ik ook nog eens op meerdere weersomstandigheden voorbereid!

Wat zijn jouw ultieme reis essentials?

Nieuwehandtekening