Al jaren roep ik dat ik naar Londen wil. Helaas is het er nooit van gekomen omdat het niet een hele goedkope vakantie bestemming is. Maar door een MEGA aanbieding bij Ryanair kon ik het nu echt niet laten om een ticket te boeken en gaan wij nu eindelijk een keer naar Londen!

Vorig jaar December ben ik al een keer naar Manchester geweest. Een ontzettend leuke stad waar je ook heerlijk kan winkelen. Toch bleef het verlangen om ook een keer naar Londen te gaan groot. Maar ja, een simpel hotelletje in het centrum kost al snel €400. En als de vliegtickets ook nog eens €100 per persoon kosten kan een weekendje weg toch al snel flink oplopen. Om die reden bleef een tripje naar Londen op mijn bucketlist staan. Tot 2 weken geleden mijn zusje een whatsappje stuurde…

Londen 2

Ryanair had namelijk weer een aanbieding! Tickets naar de stad van mijn dromen voor maar €9,99! Dat is toch geen geld?! Zonder na te denken heb ik gelijk voor het eerste beste weekend dat Bram en ik vrij waren 2 tickets geboekt. En wat was ik kwijt? Slechts €50 voor 2 tickets?! Dat is toch geen geld? Nu nog een hotel, maar daar raadpleeg ik dagelijks Booking.com voor omdat je daar ook veel hotels kan boeken en annuleren als je een betere prijs tegen komt.

Londen 1

Ik kan niet wachten om rond te lopen in Londen en heb dan ook al een kleine bucketlist gemaakt voor als we er eenmaal zijn.

  • De wisseling van de wacht bekijken bij Buckingham Palace
  • Naar de Harry Potter Studio Tour
  • Van uit de London Eye de stad bekijken
  • Rond slenteren in de wijk Nothing hill
  • Winkelen winkelen winkelen en natuurlijk heel erg veel foto’s maken!

Ik kan niet wachten om 11 november mijn koffers te gaan pakken en naar het vliegveld te gaan. Maar mocht je nog wat leuke tips voor mij hebben laat ze dan zeker even achter in de comments.

Handtekening Jamey

Foto’s van Shutterstock