Voor een vrouw is een spiegel altijd belangrijk, zit alles goed en kan ik zo de deur uit? Maar vaak heb je een kleine spiegel waarin je net niet jouw hele outfit kunt zien. Een passpiegel is de ideale oplossing daarvoor, zo kun je in één opslag zien of je outfit helemaal compleet is.

Het nut van een passpiegel

Als je een leuk feestje hebt en je wilt er goed uitzien, dan is het altijd belangrijk om een spiegel te gebruiken. Vaak gebruik je de spiegel in de badkamer om jouw make-up te checken en ook even te controleren op jouw haar wel goed zit. Maar het is moeilijk om in één oogopslag te zien of jouw hele look goed bij elkaar staat. Een passpiegel is een grote spiegel, doordat de spiegel zo groot is kun je in één oogopslag zien of de outfit helemaal bij elkaar past. Een passpiegel kun je staand neerzetten maar ook aan de muur of deur hangen. Het is een spiegel die eigenlijk iedere vrouw nodig heeft. Zelf sta ik graag altijd nog even voor de passpiegel om te kijken of ik goed uitzie. Het is een soort traditie (denk ik) voor veel vrouwen om nog even te kijken voor je weggaat. Ik was dan ook heel erg blij dat ik een passpiegel van Eyoba mocht ontvangen. Mocht je overigens nog eetkamerstoelen zoeken? Kijk daar dan zeker even!

Een passpiegel als interieur toevoeging

Naast het belangrijke nut van een passpiegel kan een passpiegel ook jouw interieur afmaken. Je hebt passpiegels namelijk in allerlei soorten en maten. Als je een mooie industriële kamer hebt, dan kun je daar goed een stoere zwarte passpiegel in kwijt. Misschien wat leuke barkrukken er bij voor die extra edge. Het zorgt ervoor dat jouw slaapkamer net dat extraatje krijgt. Bij het kopen van een passpiegel is het daarom belangrijk dat je eerst goed bedenkt waar je hem wilt hangen of neerzetten. Zo kun je de kleur en het formaat afstemmen op de plek van de spiegel. Je kunt natuurlijk ook advies vragen als het gaat om de kleur of de grootte van de spiegel.

Win €30 shoptegoed!

Heb jij een passpiegel in huis? Zou jij er ook een willen? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk iemand blij maken met €30 shoptegoed bij Eyoba.

Wat moet je doen? 

  • Laat een reactie onder dit bericht achter en vertel mij wat je graag zou willen shoppen bij Eyoba.
  • Mocht je me nog niet volgen op Facebook of Instagram dan zou ik het heel erg leuk vinden als je mij wilt volgen (niet verplicht).

Handtekening Jamey