Afgelopen zondag werd er voor het eerst een super leuk event georganiseerd aan het Wylermeer. Een prachtig meer vlakbij Nijmegen. En niet zomaar een event, maar IBIZA at the Lake!

IMG_0958

Een prachtig meer, 25 graden, een heerlijke Corona in de hand. Wat wil je nog meer? Nou, wat dacht je van shoppen! Nou aan stand was zeker geen gebrek bij Ibiza at the lake. Van de ene kant van het meer tot aan de andere kant stond het vol met kleurrijke kraampjes.

IMG_0971

Voor iedereen was er wel wat leuks! Van Ibiza style kleding en sieraden tot prachtige scooters! Zelf voor de mannen heb ik dit keer een kleding kraampje gespot! Ze verkochten onder andere petten, t-shirts en shorts. Best leuk aangezien je bijna nooit op zulke events mannen kleding tegen komt.

IMG_0995

De hele middag was het druk bij de bar. Corona’s werden in overvloed uitgeserveerd en iedereen zat heerlijk op het terras te genieten van de muziek. Het was er super relaxed. De kinderen lekker in het water spelen of juist een lekkere suikerspin of ijsje halen. Of wat dacht je van een echte gouden tattoo of geschminkt worden!

 

IMG_0987

 

IMG_1002

Wat ik echt super gaaf vond om te zien was dat er ook een standje stond waar er prachtige kleding van Addy van den Krommenacker werd verkocht. Dit is niet echt iets wat ik vaak zie. Jammer genoeg was het prijskaartje voor mij net even aan de hoge kant. Maar WAUW wat een prachtige items hadden ze mee!

IMG_0953

Ik had wel verwacht dat het er super leuk uit zou zien, maar dat het zo’n enorm succes zou zijn had ik echt niet gedacht. Ik hoop ook echt dat het volgend jaar weer word gehouden! Een heerlijke sfeer, lekker shoppen, een warm zonnetje, wat wil je nog meer!

Wil je alle foto’s bekijken? Klik dan hier…

Kom jij volgend jaar ook?

handtekeninglichtroze