Het is al weer bijna zo ver! De welbekende trolly parade kan bijna beginnen! Ik heb het natuurlijk over de Huishoudbeurs die 20 t/m 28 februari gaat plaatsvinden in de Amsterdam Rai. Wil jij er ook graag bij zijn? Lees dan snel verder en maak kans op kaartjes!

Mari_van_de_Ven

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet sinds 1950 wat vrouwen beweegt en is het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrijetijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer!

beauty1

NIEUW! Happy & Healthy

Dit jaar heeft de Huishoudbeurs een nieuw segment: Happy & Healthy. Hier kun je alles vinden op het gebied van een gezond en gelukkig leven voor zowel body als mind. Boordevol tips & tricks, lezingen, workouts met Carlos Lens en workshops zoals: Lach Yoga, Braingym, Chinese massage en klankschaalmeditatie.

Powerfoods, yoga, bootcamp, smoothies, het zijn allemaal trends van deze tijd en daar speelt de Huishoudbeurs op in. Gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging zijn erg belangrijk. Met het nieuwe segment Happy & Healthy zijn we gezonder en sportiever dan ooit”, aldus Nicole Mengerink, beursmanager Huishoudbeurs.

Praktische informatie

Datum: 20 t/m 28 februari
Openingstijden:
Zaterdag 20 t/m woensdag 24 februari 11:00 – 18:00 uur
Donderdag 25 & vrijdag 26 februari 11.00 – 22.00 uur
Zaterdag 27 & zondag 28 februari 11:00 – 18:00 uur

Ik zelf kan natuurlijk niet wachten om ook weer tussen de trolley huismoeders te gaan lopen, de sfeer is echt geweldig en er is een hoop leuks te zien en te proberen. Ik heb natuurlijk op de Huishoudbeurs App al een lijstje samengesteld langs welke stands ik zeker weten langs wil gaan.

0e93ccc6-4a1b-4c30-a583-5bf1c3365db8

Zoals je wel kan zien zal ik voornamelijk bij alle beauty en fashion gerelateerde stands een kijkje gaan nemen.

Huishoudbeurs 2015 - Beauty

Win 2x 2 kaarten voor de Huishoudbeurs 2016!

Wat moet je er voor doen?

♥ Volg mij op (minimaal) 1 social media kanaal zoals Facebook, Instagram, Twitter.
♥ Laat mij in een reactie weten met wie je graag naar de HHB wilt gaan.

Huishoudbeurs 1

Ik zal de winnaars over 2 weken bekend maken middels een e-mail. Mocht de winnaar niet binnen 24 uur reageren gaan de kaarten naar de runner up.

Ben jij al eens naar de Huishoudbeurs geweest?

Nieuwehandtekening