We verdienen allemaal wel eens een schouderklopje of een compliment. Niet zo zeer van iemand anders, maar van jezelf, voor jezelf. Ik geef je vandaag een paar leuke tips om jezelf te spoilen! Lees je mee?

Soms heb je het gewoon even nodig. Een momentje voor jezelf, een complimentje of een kleinigheidje om je te herinneren aan hoe jij alles wel weer fixt. Sinds ik niet meer in een bedrijf werk met collega’s en eigenlijk elke dag thuis ben mis ik dit wel eens. Ik kwam al snel tot de conclusie dat dit soort momentjes ook nu belangrijk zijn. En als er niemand is om je dit te geven, dan doe ik dat toch lekker zelf?!

Een lekker relax moment voor jezelf

Het hoeft niet duur te zijn. Maar dat relax momentje voor jezelf kan zo belangrijk zijn. Al is het maar om jezelf even op te laden. Zet Netflix maar aan, een heerlijk maskertje op en gaan met die banaan.

My Bendel

Trakteer jezelf eens een keer op nieuwe sieraden. Bijvoorbeeld van My Bendel, Ik hou wel van leuke schakels en al helemaal als ze rosé kleurig zijn! My Bendel is overigens niet eens heel duur, maar de sieraden zijn wel van hele goede kwaliteit. Een tijd geleden vertelde Lonneke al over haar armbanden. Inmiddels ben ik door My Bendel blij gemaakt met twee armbanden uit de nieuwe collectie. Zijn ze niet gaaf?

Tip: Heb je altijd al eens model willen staan voor een sieradenmerk? Geef je dan samen met je beste vriendin op voor deze winactie van My Bendel!

Een weekendje weg

Heb je wat meer budget? Kijk dan eens of het mogelijk is om gezellig met vriendinnen of je partner een weekendje weg te gaan. Bijvoorbeeld naar Londen, Berlijn of misschien wel Parijs? Er zijn zat opties en ook dit hoeft niet heel erg duur te zijn. Vooral als je wat ruimer van te voren een ticket via bijvoorbeeld Ryanair boekt kan dit echt heel veel geld schelen.

Ik zelf kan ook echt heel erg genieten van een lekker relaxed kopje thee en een goede serie. Tegenwoordig zit ik helemaal in Suits, maar ook 13 reasons why kon ik niet uitzetten. En met de nieuwe thee van Pickwick er bij ben ik compleet!

Wat doe jij wel eens voor jezelf?

Handtekening Jamey

#verwenmomentje #mama #momy #mybendel #pickwick