Shoppen is heerlijk, maar wat is er nou leuker dan thuiskomen met meer voor minder? Ik heb een aantal leuke shoptips voor je waardoor je heel goed kunt shoppen met een klein budget! Lees je mee?

Ik zeg altijd, shoppen is een kunst. Wanneer je de juiste plekjes kent kun je ontzettend veel geld besparen. Zelfs grotere merken kun je voor een klein prijsje scoren. Maar waar moet je dan precies zoeken? Heel simpel gezegd, overal en nergens. Want goeie koopjes kom je overal tegen, je moet er alleen wel naar kijken.

OUTLET

Jep, deze zitten door heel Nederland verspreid. Zo heeft bijvoorbeeld G-star (GSFO) 4 outlets door heel het land. Maar ook veel andere merken hebben outlets. Je moet ze alleen goed zoeken want ze zitten (bijna) nooit in de grote winkelstraten. Maar je kunt een kleding outlet ook online vinden.

STOCK/SAMPLE SALE

Stock en sample sales worden vaak door merken georganiseerd om zo van hun oude voorraden af te komen. Vaak kun je er al super mooie koopjes vinden met een dikke vette korting. Zo was ik ooit een keer bij een stock sale waar ik Guess knie laarzen gekocht heb voor €20 in plaats van €300! Het enige nadeel van deze speciale sample sales is dat ze alleen op een bepaalde dag zijn en vaak in de randstad. Maar mocht je er toch in de buurt zijn is het zeker interessant om eens te gaan kijken!

KORTINGSCODES

In Amerika neemt het al snel extreme vorm aan, maar een beetje coupons sparen kan zeker geen kwaad! Diverse winkels en supermarkten hebben coupons waarmee je heel makkelijk korting kan sparen. Ook heb je apps zoals Scoupy waarmee je op bepaalde producten je geld deels of soms zelfs helemaal terug kan krijgen. Vaak gaat dit om luxe producten en merken! Voor kleding kijk ik ook vaak in de Zalando Lounge. Hier heb je dagelijks exclusieve acties met prachtige merken.

Heb jij ook wel eens dat je moet shoppen met een klein budget?

Handtekening Jamey