Daar zijn we weer! Vorige keer liet ik al mijn Scandinavische interieur zien. In de tussentijd blijft er een hoop veranderen en zo ook mijn salontafel! Ik had al een tijdje een oogje op gebreide krukjes en nu heb ik er eindelijk eentje die prachtig staat in mijn woonkamer, kijk je mee?

By Boo 2

Ik ben al een tijdje fan van krukjes. De ruimte bij onze bank is niet heel groot, het is daarom erg fijn dat je de salontafel/kruk zo aan de kant kan schuiven om meer ruimte te creëren. Daarnaast past het ook perfect bij mijn Scandinavische interieur en zorgt het gebreide wollen krukje van By Boo voor wat warmte in de witte ruimte. De kruk is gemaakt van wol en mooi naturel kleurige houten poten. De poten zijn lekker robuust en zijn ook erg stevig doordat ze breder zijn.

By Boo 1456490768387

Ons huis is erg licht en wit ingericht. Een wollen kruk geeft net even dat extra beetje warmte. Om die reden heb ik ook gekozen voor de beige variant van By Boo. De maat die ik heb genomen is 65×65 cm, niet te groot maar ook zeker niet te klein. Je hebt de wollen By Boo kruk ook in een maatje kleiner. Persoonlijk vond ik deze grotere wat beter passen in het interieur. Om het krukje “schoon” te houden heb ik er voor gekozen om er een dienblad op te plaatsen. Het dienblad wat ik gebruik is alleen wel wat aan de kleine kant, hier komt dus nog een nieuwe voor.

By Boo 1456490685301

Zoals ik al zei heb ik de grotere By Boo kruk (65×65) genomen. Deze kosten bij Robin Design €149 en zijn in 6 kleuren te koop. Daarnaast is er ook een kleinere variant van de By Boo krukjes (33×33), deze kosten €89 en zijn in 7 verschillende kleuren te koop. Robin Design is een online woonwinkel die staat voor Kwaliteit Design meubelen tegen scherpe prijzen. Naast de prachtige meubelen van By Boo kan je er ook terecht voor merken als Eleonora en Woood. Wat mij direct aantrok was dat Robin Design ook een breed scala heeft aan Scandinavische meubelen en gezien mijn hele huis daarom centraal staat kon het niet uit blijven dat ik hier mijn By Boo kruk bestelde.

Ben jij ook fan van de wollen By Boo krukjes?

Nieuwehandtekening