IMG_4384bqanner

Mannen en winkelen, dat is niet altijd de beste combinatie. Zo ook bij Bram, hij is namelijk de soort man die de winkel inloopt. De winkel snel scant en direct weer naar buiten loopt als het hem niet zint. Gelukkig is dat nu voorbij en word er lekker voor hem geshopt!

House of Einstein is dé uitvinding voor mannen (en vrouwen met niet shop grage mannen). House of Einstein shopt namelijk voor jou! Jantien en Mei Ling zijn twee dames met een enorme passie voor mode en zijn in september 2012 House of Einstein gestart. Het idee is simpel – ervoor zorgen dat mannen snel en efficiënt kleding kunnen kopen die hen goed staat.

IMG_4384

Hoe werkt het dan zal je denken? Nou heel simpel. Telefonisch of per skype maakt je man een afspraak met een van de dames. Tijdens deze telefonische afspraak zullen ze een aantal vragen stellen waarmee hun aan de slag kunnen met het zoeken van de perfecte outfit. De collectie van House of Einstein bestaat uit meer dan 30 premium merken zoals Tommy Hilfiger en Filippa K. Qua stijl gaan ze voor smart casual met een twist. Perfect voor Bram dus!

Na de intake gaan de dames dus aan de slag met het zoeken van een perfecte outfit. En die word in een mooie box naar je toegestuurd zodat je alles rustig kan passen (en laten keuren door de vrouw des huizes!). Bevalt niet alles? Geen probleem want je mag het gewoon terugsturen. Je zit echt nergens aan vast!

IMG_4388

2 weken laten is het zo ver! De deurbel gaat en daar staat de postbode met een mega grote doos vol prachtige kleding. In de doos zit ook een soort menu. Op dit kaartje staan alle items, de prijzen en de maten. Ook zit er een feedback formulier bij. Zodat hun weten wat wel en niet in de smaak is gevallen. In ons geval heeft Anne-Claire (onze stylist) 2 betaalbare outfits samengesteld die je ook erg leuk met elkaar kan combineren. Kijk je mee?

Outfit 1

IMG_4494bewerkt

IMG_4496

Colbert – British Indigo | Blouse – Profuomo | Pullover – Cast Iron | Chino – Tommy Hilfiger | Schoenen – Sacha

Outfit 2

IMG_4508

Trui – Cast Iron | T-shirt – JC Rags | Spijkerbroek – Calvin Klein

Outfit 3

IMG_4516bewerkt

Blouse – Kronstadt | T-shirt – JC Rags | Spijkerbroek – Calvin Klein | Schoenen – River island

Naast de items die je op de foto’s ziet zaten er ook sokken en boxershorts bij. Het is dus echt een kant en klare outfit in een box. Na het passen vul je het feedback formulier in. De items die je niet wilt hebben doe je weer terug in de doos en stuur je weer netjes terug naar House of Einstein. Vervolgens ontvang je alleen een factuur voor de kleding die je houd. Beslis je alles te houden? Dan krijg je ook nog eens 10% korting op de hele factuur!

IMG_4509bewekrt1

Bram is helemaal verkocht. Je merkt echt dat House of Einstein voor kwaliteit gaat. Qua stijl heeft Anne-Claire echt perfect geluisterd naar Bram. Alles viel goed in de smaak! Vooral de eerste outfit vonden wij beide echt super gaaf.

Is dit ook voor jouw vriend dé oplossing?

Nieuwehandtekening