Voor we het weten is het al weer kerst! De tijd vliegt ons weer voorbij en dat betekend dat de mooie kerst Limited Editions er ook weer aankomen. En jawel, ook The Body Shop heeft weer een paar prachtige cadeausets. Vandaag laat ik jullie graag de The Body Shop X House Of Holland Limited Edition cadeauset Matte Lip Liquids zien. Kijk je mee?
Zoals je van The Body Shop wel kunt verwachten hebben ze weer prachtige cadeausets samengesteld. Dit jaar is voor mij de uitspatter de The Body Shop X House Of Holland Limited Edition cadeauset Matte Lip Liquids. Een prachtig metalen bakje in de vorm van lippen met daarin drie verschillende kleuren matte liquid lipsticks.

Het mooie aan de set is dat de drie kleuren in de cadeauverpakking perfect te dragen zijn. Soms zie je in dit soort sets dat er kleuren in zitten die je niet voor dagelijks gebruik kan pakken maar enkel voor een feestje. Gelukkig houd The Body Shop daar wel rekening mee! De kleuren hebben ook echt prachtige bloem namen. Namelijk: Winsdor Rose, Mauritius Dahlia en Nairobi Camelia.
Winsdor Rose is een zachte nude kleur
Mauritius Dahlia is een rood/roze cherry kleur
Nairobi Camellia is een roze nude kleur
Wellicht heb je mijn review over de matte lip liquids van The Body Shop al eens gelezen? Ik was er toen ook al zo enthousiast over. De lip liquids zijn namelijk erg makkelijk aan te brengen en blijven ook bijzonder goed en mooi zitten. Daarnaast word ik er al helemaal blij van dat deze lip liquids je lippen niet uitdrogen, hoewel dit niet bij alle kleuren geld.

#playforpeace

Zoals we gewend zijn van The Body Shop steunen ze ook altijd een goed doel. In dit geval steun je bij de aankoop van de “The Body Shop X House Of Holland Limited Edition cadeauset Matte Lip Liquids” de vluchtelingen. Wanneer je een set koopt kan er namelijk een vluchtelingenkindje een jaar lang spelen. Jij prachtige lip liquids en de vluchtelingenkinderen uit Libanon een veilige plek om te kunnen spelen. Als dat geen mooie kerstgedachte is weet ik het ook niet meer!

The Body Shop X House Of Holland Limited Edition cadeauset Matte Lip Liquids is vanaf november online en in de winkel te koop voor €18. Ga jij ook voor een mooie Limited Edition voor onder de boom?

Handtekening Jamey