De Bibastore banner

Ik heb natuurlijk al een paar keer verteld over een van mijn favoriete accessoires namelijk mijn Biba armbandjes. Meestal bestel ik die op de website van Bibastore maar dit keer werd ik uitgenodigd om eens een kijkje te nemen in de fysieke Bibastore in Giessenburg.

De Bibastore is onderdeel van de winkel ’t Juffie in Giessenburg. De winkel zit in een heel leuk overdekt winkelcentrum “de Graanbuurt” die een hele knusse en landelijke uitstraling heeft. In de Graanbuurt vind je allemaal landelijke winkeltjes die net even wat anders zijn dan de winkels die je in de grote steden tegenkomt. Denk hierbij aan lifestyle, brocante maar ook sieraden vind je er vol op.

De Bibastore 13

Zoals gezegd was ik uitgenodigd om eens een kijkje te nemen in de fysieke winkel van de Bibastore. Het is natuurlijk niet om de hoek voor mij maar ik besloot toch maar eens de reis te maken en een kijkje te gaan nemen. En wat was ik overdonderd zeg! Enorme bakken en rekken vol prachtige glimmers! Ik keek mijn ogen uit! De winkel is zo bijzonder goed gestyled, alles is op kleur ingericht en overal staan prachtige vaasjes en bloemen om de boel op te fleuren.

De Bibastore 12

Hier onder vind je een kleine impressie van welke prachtige sieraden ze allemaal hebben in de winkel.

De Bibastore 11

Naast de specials en standaard Biba armbandjes hebben ze ook dit soort specialere armbanden. De prijzen variëren heel erg maar ze zijn echt super te combineren met de standaard armbandjes.

De Bibastore 10

Deze prachtige sieraden zijn van de kerst collectie. Ze zijn echt super voor op een mooi zwart jurkje denk ik zelf.

De Bibastore 9

Dit was 1 van mijn favoriete hoekjes. Die oorhangers in het midden zijn echt helemaal mijn smaak. Ik dacht eigenlijk dat ze heel zwaar zouden zijn maar dat valt echt reuze mee!

De Bibastore 8

Ik wist niet dat Biba ook tassen en sjaals had dus was enorm blij verrast toen ik deze items zag. Die grijze sjaal aan de rechterkant is echt MEGA zacht. Die staat dus ook zeker op mijn kerst wishlist!

De Bibastore 7

Naast Biba verkopen ze er ook prachtige sieraden van Camps & Camps. Echt een geweldig mooie kwaliteit sieraden!

De Bibastore 6

Weer een prachtig gekleurd hoekje. Dit zijn o.a. Camps Camps items. Echt heel leuk hoe ze alles op kleur stylen, dat maakt het lekker overzichtelijk.

De Bibastore 5

En uiteraard kan goud niet ontbreken in de herfst/winter collectie.

Naast dat ik natuurlijk de Biba winkel op zijn kop heb gezet heb ik ook een kijkje genomen bij twee andere zaakjes die er zaten. Zoals ik al zei is het absoluut de moeite waard om eens even een kijkje te gaan nemen in de Graanbuurt want echt voor iedereen hebben ze wel wat leuks. En naast heerlijk shoppen is het ook geweldig om woon inspiratie op te doen. Alles is echt tot in de puntjes gestyled.

De Bibastore 3

Dit winkeltje heet KDOO. Naast super leuke lifestyle en home spulletjes hebben ze er ook echt prachtige kleding. Helemaal mijn stijl!

 De Bibastore 2

Een van de prachtige winkels in de Graanbuurt is De Tagine. Zoals de naam al zegt kan je hier allemaal verschillende soorten en maten tajine’s kopen maar ook heeft ze een prachtig grote collectie aan lederen tassen. Ik las op de site dat ze zelfs kookworkshops geven! Leuk toch?

Uiteraard mocht ik niet met lege handen naar huis en mocht ik van de Bibastore een prachtig setje uitkiezen. Ik heb gekozen voor twee grijze basic armbanden met een zilver/rosé kleurige special armband.

De Bibastore 1

Dus, wil je ook een leuk dagje naar Giessenburg? Ga dan zeker even langs de Graanbuurt en de Bibastore!

De Graanbuurt
Doetseweg 43
3381 KE Giessenburg

De winkel is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Nieuwehandtekening