Dure horloges zijn natuurlijk hartstikke leuk. Maar dure horloges scoren in de sale is natuurlijk veel leuker! Ik heb een prachtig horloge van Tamaris in de sale gescoord en wil jullie hier graag meer over vertellen. Lees je mee?

Het horloge die ik heb gescoord bij horloge.nl is van Tamaris. Zoals jullie weten ben ik enorm fan van rosé kleurige sieraden dus toen ik het Tamaris Valerie horloge zag kon ik hem bijna niet weerstaan. En zeker niet met de super sale korting! Het Valerie horloge is rosé van kleur met een turqoise wijzerplaat. Lekker opvallend vond ik zelf. Het leuke aan dit horloge is dat hij perfect voor de winter en de zomer is! De fel turqoise wijzerplaat fleurt leuk je outfit op en de rosé kleurige milanaise band is tijdloos. Ik vind horloges met een Milanaise bandje zelf veel fijner omdat dit niet zo “zweet” als lederen bandjes en daarnaast ziet het er ook een stuk chiquer uit.

Tamaris 4

Fashionstatement of functioneel

Een horloge dragen kan natuurlijk om meerdere redenen. Sommigen dragen een horloge puur als fashionstatement maar een hoop mensen dragen juist een horloge omdat het functioneel is. Ik zelf draag een horloge voornamelijk omdat het mijn outfit afmaakt. Ik ben niet van de kettingen en oorbellen maar heb een enorm zwak voor armcandy. Een horloge tussen de armbandjes maakt je outfit dan echt helemaal af. En tja, dat je de tijd ook altijd kan zien is natuurlijk een mooi gegeven.

Tamaris 2

Even een weetje over mij, ik heb heel lang geen analoge klok kunnen kijken. Ik begreep gewoon niets van de wijzertjes. Ondanks dat ik door heel veel mensen uitleg kreeg begreep ik er maar niks van en keek daarom altijd op mijn telefoon voor de tijd. Je kunt het een beetje zien als een soort klok-lees-dyslexie. Tegenwoordig ben ik al een stuk beter in klok kijken en heb ik de digitale klok niet altijd meer nodig. Het duurt soms wel eens wat langer omdat ik er echt even goed over na moet denken maar het lukt al wel veel beter!

Tamaris 1

Op Horloge.nl hebben ze op dit moment sale waarbij je tot soms wel 70% korting kan krijgen op mooie dameshorloges. Je kunt er deze week nog horloges van merken zoals Cavalli, Danish Design, Juicy Couture en nog vele andere merken kopen met kortingen tot 70%!

mk4283

Ik wil al een tijdje een Michael Kors Horloge maar helaas hadden ze deze niet in de sale. Het Michael Kors horloge waar ik al een tijdje een oogje op heb is de Runway Twist. Het horloge heeft een rosé kleurig (ja alweer, ik weet het) gevlochten band van staal en roze acetaat schakels. Echt een pareltje waar ik al heel lang een oogje op heb. Helaas is hij voor mij eventjes te duur, hij kost namelijk €299. Mocht ik ooit de jackpot winnen is dit het eerste wat ik zal gaan aanschaffen!

Wil jij ook leuke horloges scoren voor een leuke prijs? Neem dan zeker even een kijkje bij Horloge.nl

Ik ben erg benieuwd wat jullie vinden van mijn nieuwe dameshorloge!

Nieuwehandtekening