Inmiddels wonen we nu een jaar in ons nieuwe huisje. Alles gaat super en we voelen ons er helemaal thuis. Maar ook wij gaan verder in onze relatie. We zijn bezig met kinderen, willen een hondje, en onze smaak blijft zich natuurlijk ontwikkelen. Wat staat er dan nog op ons to do lijstje?

TO DO LIJSTJE VOOR ONS HUIS

Toen we in ons huis trokken hadden we niet veel budget. We hebben het hele huis opgeknapt/ingericht met een budget van maar €3000. En dat is niet veel gezien het huis helemaal kaal en zonder keuken werd opgeleverd. We hebben dan ook niet heel erg veel van ons budget gestoken in de raamdecoratie. Maar dat willen we toch echt gaan veranderen. De gordijnen beneden zijn prachtig en daar heb ik dan ook echt niets op aan te merken. Maar de rolgordijnen die we hadden gekocht waren helaas niet van de allerbeste kwaliteit. De zij-kanten beginnen namelijk al te rafelen en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Onze kledingkamer moet op den duur de kinderkamer worden. Dat betekend dat we natuurlijk een nieuwe plek moeten vinden voor alle kasten. Nou heb ik ook mijn eigen blogoffice en ik ben dan ook bang dat daar de nieuwe kleding kamer van word gemaakt. Niet heel handig want het is namelijk dé kamer met het beste licht. Ik denk dan ook dat ik een van de wanden helemaal wil omtoveren tot een kasten wand, en de wand waar ik mijn foto spullen heb staan wil opknappen zodat ik wel voldoende ruimte hou voor het bloggen.

Zo zou ik mijn kleding kamer wel willen inrichten!!!

De zolder is bij ons ontzettend groot. Ik heb daar mijn wimper spullen staan, de washoek en Bram zijn sportspullen. Dit staat nu allemaal ontzettend onlogisch opgesteld waardoor het best veel ruimte kost. Tijd om dit dus ook allemaal eens beter te gaan indelen. Ook is de trap naar zolder open en alleen geverfd met grondverf. Hier moet dus ook nog iets aan gedaan worden.

Maar zoals ik al zei hebben we echt een kinderwens en willen we toch al gaan nadenken over wat nou handig is om vast te doen aan het huis. Heb jij dan ook nog tips of handige blogs voor me? Laat ze dan zeker even in de comments achter!

Handtekening Jamey