Posters, foto’s en canvas schilderijen. Je ziet ze tegenwoordig in ieder interieur terug. Maar wat hang je dan op? Ik stuitte onlangs op prachtige wereldkaarten. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Wereldkaarten associeerde ik altijd met topografie les op school. Hier was ik nooit zo goed in. Behalve de plekken waar ik zelf graag naar toe wou reizen weet ik eigenlijk nooit zo goed waar bepaalde landen lagen. Gelukkig is dit nu wel anders hoor. Maar ik denk nog steeds dat ik het sneller had kunnen leren wanneer ik ook zo’n mooie wereldkaart in mijn slaapkamer had hangen. Ik was dan ook erg blij toen ik van wereldkaarten.nl een mooie kaart mocht uitzoeken voor het lieve nichtje van Bram.

Een wereldkaart kan je op verschillende materialen laten drukken. Bijvoorbeeld op aluminium, hout, of plexiglas. Maar omdat Fleur (het nichtje van Bram) pas 1 jaar is en overal graag mee speelt koos ik voor de canvas variant. Ik denk dat deze wat veiliger is voor haar haha. Maar de de collectie houten wereldkaarten vind ik ook wel heel erg leuk!

wereldkaarten 2

Kleine lieve Fleur is helemaal in to dieren. Zo heeft ze met haar verjaardag een heel leuk boerderijtje gekregen met een zingende kip, en heeft ze inmiddels enorm veel duplo dieren waar ze graag mee speelt. Hoe leuk is het dan om haar spelenderwijs te leren waar de dieren wonen. Op de kinderwereldkaart “Ons dierenrijk” staan alle dieren afgebeeld in de landen waar ze vandaan komen. Bijvoorbeeld de leeuw, olifant en giraffe in Afrika en een koala beertje in Australië.

wereldkaarten 1

Een wereldkaart kun je laten maken in diverse maten, zo past het zeker weten in ieder interieur. Ook voor de woonkamer hebben ze ontzettend mooie trendy wereldkaarten. Persoonlijk vind ik de Flamingo kaart echt ontzettend leuk. Deze zou perfect in mijn blogkamer passen. Maar gezien we deze kamer nog onder handen gaan nemen komt dat denk ik ergens volgend jaar wel.

Wat vind jij van de home deco trend Wereldkaarten?

Handtekening Jamey