Je hebt het vast al wel een keer voorbij zien komen. De kleurrijke poeder feestjes, de color run en nu ook Holi Fusion. Vandaag een verslag over Holi Fusion Nijmegen! 

IMG_0579

Vorig jaar was ik helaas op vakantie dus kon ik er niet bij zijn. Maar dit jaar geen vakantie voor mij vanwege onze verhuizing aan het eind van het jaar! Holi Fusion is een event gebaseerd op het Indiase feest Holi. Holi word oorspronkelijk gevierd vanwege de komst van de lente en de wedergeboorte van de natuur. Dit werd oorspronkelijk ook gevierd meer veel kleur en een goede feest sfeer.

IMG_0872

Holi Fusion tourt door heel Europa. Het word behalve in Nederland ook in Spanje, Denemarken, Italië en nog een aantal landen gehouden. Toch zijn er Nederland de meeste locaties.

IMG_0714

Er komen allemaal verschillende DJ’s de hele dag door en elk uur is er een countdown. De countdown word gedaan zodat iedereen tegelijk de prachtige kleurtjes in de lucht gooit. Naast dat je zelf kleur zakjes kan kopen worden er ook ieder uur kanonnen afgevuurd met poeder. Het ziet er zo spectaculair uit!

IMG_0719

Ook is er nog vanalles aan de andere kant van het terein te doen. Je kan een heerlijk ijsje halen of een frisse cocktail maar er was ook een shisha lounge. En om in de Indiase stemming te blijven was het ook mogelijk om een henna tattoo te laten maken.

IMG_0524

Wat wel heel leuk was was dat van het programma 24Kitchen een hele video crew aanwezig was. Er was namelijk een wedstrijd programma waarin 3 chefs alle drie een wagen hadden en moesten strijden om te zien we de meeste meals verkochten. En trust me het rook heeeerlijk!

IMG_0496

Het was echt een geweldig event! Ik heb behoorlijk veel foto’s gemaakt en wil jullie niet helemaal vol spammen met foto’s. Wil je alle foto’s zien klik dan hier.

Het Holi Fusion festival word nog op veel meer plaatsen gehouden. Wie weet zelfs bij jou in de buurt! Kijk hier voor de volgende locaties.

handtekeninglichtroze