mee-eters nose strip

Als vrouw is het uiteraard van belang dat je huid er altijd weer even stralend uitziet. Om dit te kunnen verwezenlijken is het steeds van belang om afwijkingen aan de huid zoals bijvoorbeeld mee-eters en puisten te voorkomen. Vandaag wat tips!

Welke inspanningen je hiervoor ook mag leveren, de kans dat je er op een bepaalde dag toch mee te maken krijgt is steeds aanwezig. In dit artikel geven we je echter graag aan hoe je niet alleen het risico op mee-eters kan beperken, maar ook hoe je deze op een zo veilig mogelijke manier van je huid kan verwijderen.

mee-eters nose strip

Het risico op mee-eters beperken

Voor mee-eters geldt net zoals voor zoveel andere aandoeningen dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Allereerst zal je er dan ook voor willen kiezen om het risico op het ontstaan van mee-eters zoveel mogelijk te beperken. Dit doe je in het bijzonder door de talgproductie van je lichaam onder controle te houden. Het gebruik van verschillende vitamines zoals A & C zijn hiervoor van cruciaal belang. Bovendien geldt dit eveneens voor een gezonde voeding. Alleen door gebruik te maken van een gezonde, niet al te vettige voeding is het mogelijk om de kans op het verschijnen van mee-eters op de huid tot een minimum te beperken.

Het verwijderen van mee-eters op je huid

Heb je onverhoopt alle inspanningen die je hebt geleverd toch te maken met vervelende mee-eters op je huid? In dat geval spreekt het voor zich dat je deze zo snel mogelijk zal willen verwijderen. Het verwijderen van mee-eters op je huid is mogelijk op tal van verschillende manieren. Allereerst is er de eenvoudigste oplossing, namelijk deze gewoon uitduwen met behulp van je vingers. Dit lijkt meteen ook de interessantste optie, maar dat is het zeker en vast niet. Waarom niet? Zeer eenvoudig. Door het uitduwen van mee-eters met de vingers loop je immers het risico dat er vuil van aan je vingers of onder je nagels in de wonde terechtkomt. Dit kan zorgen voor het ontstaan van nieuwe mee-eters of nog erger, van puisten. Op deze manier wordt de situatie dus eigenlijk alleen maar erger gemaakt.

acne-300x201

Hoe moet je dan wel mee-eters verwijderen die op je huid zijn ontstaan? Het wordt aangeraden om hiervoor altijd gebruik te maken van een zogenaamde comedonendrukker. Door middel van dit hulpmiddeltje is het namelijk niet alleen mogelijk om mee-eters te verwijderen zonder het risico te lopen op een infectie, daarnaast wordt ook het verwijderen van mee-eters op lastige plaatsen een behoorlijk stuk eenvoudiger. In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft een dergelijke comedonendrukker ook helemaal niet veel geld te kosten waardoor ook dit absoluut geen hindernis hoeft te zijn, in tegendeel.

Mee-eters verwijderen op je neus

De neus vormt één van de populairste plaatsen voor het verschijnen van mee-eters. Het is echter meteen ook één van de vervelendste plaatsen om de mee-eters van te verwijderen. Gelukkig bestaan er hier speciale neusstrips voor. Deze neusstrips staan er om bekend over een veel diepere werking te beschikken in vergelijking met bijvoorbeeld een gewone scrub. Dit zorgt er voor dat mee-eters die op je neus verschijnen nog opvallend eenvoudig kunnen worden verwijderd zodat je huid er in geen tijd terug helemaal perfect uit komt te zien. Heb je met andere woorden moeten vaststellen dat er sprake is van mee-eters op je neus? Sla dan niet meteen in paniek, maar kies er voor om enkele efficiënt werkende neusstrips in huis te halen!

Hopelijk ben jij vanaf nu ook van die vervelende mee-eters af!

Handtekening Jamey