Moederdag komt er natuurlijk aan en van een aantal lieve lezers kreeg ik te horen dat sommige moeders ook erg blij worden van een leuke cadeaukaart. Ik snap het zeker, want het is dan toch ook veel makkelijker om zelf een leuk cadeau uit te kiezen. Maar hoe kun jij als gever er toch iets speciaal van maken? Lees je mee?

Soms is het gewoon onmogelijk om dat ene perfecte cadeau voor iemand te vinden. In dat geval is een cadeaubon of cash een stuk makkelijker om te geven. Maar makkelijk is niet altijd leuk of persoonlijk om te geven. Daarom ben ik een aantal sites af gegaan en heb ik een paar hele leuke tips voor jullie gevonden.

Ok, het is wellicht iets leuker om te geven rond de kerst periode, maar hij is wel echt super origineel. Een super originele snowglobe! Je hebt er ook niet eens zo heel veel voor nodig. Met een (schoon) jam potje, wat glitters en wat water kom je al een heel eind. Lijm de cadeaukaart vast aan de deksel en dan blijft je card ook goed staan!

Met behulp van een leeg toiletrolletje kun je ook een heel leuk doosje maken. Met wat lint of stukjes vrolijk papier kun je het doosje naar eigen smaak opfleuren voor iedere gelegenheid.  Wanneer je het doosje niet te leeg wilt hebben kan je altijd gaan voor een ICI Paris XL cadeaukaart. Hier krijg je namelijk altijd een lekker geur sample bij die je dan ook in het doosje kan doen.

Voor iemand met groene vingers is het misschien wel grappig om een bloempotje te vullen met wat simpel gras/mos en wat bloembollen. Met twee sate prikkers en een stukje touw maak je een waslijn waarnaar je een paar briefjes van 5 euro bijvoorbeeld kan ophangen. Zo lijkt het net een waslijn! Je zou hier overigens ook een leuke cadeaukaart van Fleurop kunnen geven.

Hopelijk hebben jullie weer wat ideeën opgedaan. Denk je nou, ik wil een ander soort cadeaukaart geven. kijk dan zeker even bij Primera want hier hebben ze echt bijna alle cadeaukaarten die er zijn!

Handtekening Jamey