Met de feestdagen in het vooruitzicht is de outfit zoektocht ook weer begonnen. De winkelstraten zijn al weer prachtig versiert en de ramen staan vol met de prachtigste outfits. Tijd om eens te kijken hoe je de perfecte jurk voor de feestdagen kan scoren! Lees je mee?

Tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk op zijn best uit zien. Maar gezien de vele etentjes vind ik het ook altijd belangrijk dat je wel een beetje normaal kan zitten zonder uit je jurkje te scheuren. Dus persoonlijk kijk ik liever naar een niet té strak jurkje zodat je ook comfortabel kan zitten maar er ook nog eens leuk uit ziet. Ik ben dan ook enorm blij met mijn onlangs aangeschafte jurkje van Manon Batiste. Wat mooie accessoires, haar opsteken en hoge pumps en klaar is kees!

de perfecte jurk voor de feestdagen

Maar een mooi nauw sluitend jurkje is natuurlijk ook prachtig. Ik heb daar zelf nog geen voorbeelden van, maar ik kan je beloven dat er ook bij mij zeker een mooi strakker jurkje in de kast komt te hangen. Persoonlijk kies ik graag met de feestdagen voor een zwart of donker rood jurkje. Dit is voor mij de ultieme kleur voor de feestdagen. Het geeft mij altijd gelijk een kerst gevoel.

de perfecte jurk voor de feestdagen

Het aller belangrijkste bij het uitzoeken van de perfecte jurk voor de feestdagen is dat je in de spiegel kijkt en denkt. Damn! Jij mag er wezen! Als je dat gevoel niet hebt zul je dat ook nooit uitstralen. De jurkjes hierboven vind ik naast stylish er ook comfortabel uit zien. En met wat extra bling en je haren mooi gedaan ben je helemaal klaar voor een geweldig kerst diner of feestje. Mijn favoriet is de elegante jurk met chiffon cape van s.Oliver. Bovenstaande jurkjes zijn allemaal te vinden bij OTTO en ook reuze betaalbaar. Voor slechts €39,95 kan je al een prachtige feestjurk van ONLY scoren!

Hoe kies jij de perfecte feestjurk voor jou uit? 

Handtekening Jamey

Banner afbeelding van shutterstock