Afgelopen week was een enorm leuke, maar ook erg drukke week. Dagjes weg, 24/7 bezoek en een onregelmatig ritme. Benieuwd wat dit met Noé deed? Lees dan snel verder.

Zoals ik al zei hebben we afgelopen week echt een enorm drukke week gehad. Zo moest ik veel op pad, maar hadden we ook 4 dagen lang vrienden uit Spanje te logeer. En zoals iedere toerist gaan we dan ook altijd lekker op pad.

Maandag en Dinsdag was er niet zo veel aan de hand. We hebben wel wat dingetjes gedaan zoals boodschapjes, maar echt druk was het niet. We konden dan ook prima ons ritme aanhouden.

Het begint drukker te worden..

Woensdag werd het een ander verhaal. Overdag waren vooral wij erg druk in huis. Alles klaarzetten voor de logees, alle was weg werken, het huis schoonmaken. Je kent het wel. Noé heeft daar niet veel last van ondervonden. Sterker nog, ze heet heerlijk geslapen de hele dag! Eind van de middag kwam ons bezoek en kwamen we in wat drukker vaarwater terecht. Onze vrienden hadden Noé nog niet eerder gezien en wouden dan ook niets liever dan lekker knuffelen met ons kleine meisje. Zoals elke avond zijn we rond 12 uur haar laatste fles gaan geven en heeft ze helaas erg onrustig geslapen. Hierdoor kwam ze om 4 uur ‘s nachts al voor een volgend flesje om vervolgens weer door te slapen tot 8 uur.

Donderdag begon vrij relaxed. Noé had vrij onrustig geslapen waardoor wij zelf al een beetje uitgeput waren. Na een relaxte start van de dag zijn we in de middag naar de Hertog Jan fabriek geweest voor een rondleiding. Helaas hadden wij niet gezien dat je daar niet met een kinderwagen kan rondlopen en hebben we dus Noé de hele tour op de arm moeten dragen. Hierdoor heeft ze niet kunnen slapen en naar mijn idee is dit het moment dat de onrust begon. In de avond zijn we uit eten gegaan. Ons kleintje was zo uitgeput dat ze de hele avond in de wagen en vervolgens daarna in haar bedje heerlijk heeft geslapen.

Vrijdag besloten we om het wat dichter bij huis te houden. We zijn lekker in de stad gaan lunchen op het terras en ook hier heeft ze heerlijk geslapen. Eventjes wakker voor een flesje, en daarna weer heerlijk verder tukken. Wat een voorbeeldig meisje is het toch ook!

Zaterdag hadden we weer een behoorlijk intensieve dag. Om 13:00 werden we verwacht bij PicturePeople in Nijmegen voor een family fotoshoot. Mega leuk uiteraard. Maar het was wel een enorm lange dag. Uiteindelijk liepen we namelijk pas om 5 uur de deur uit. Noé vond de shoot in het begin prima. Maar nadat mijn ouders haar wouden oppakken voor een knuffel was het raak. Keihard huilen en bijna ontroostbaar. Het enige wat hielp was haar zelf lekker vasthouden en rondlopen. Elke keer als iemand anders haar wou vastpakken begon het huilen weer. Na de shoot dus maar lekker snel naar huis gegaan! (Op instagram en Facebook kun je trouwens meedoen aan de winactie. Je maakt dan kans op een fotoshoot t.w.v. €250!)

Zondag, eerste paasdag. De visite gaat weer naar Spanje om vervolgens plaats te maken voor de volgende ronde visite. Familie van mijn vriend kwam nog op verlate kraamvisite en daar wou Noé natuurlijk wakker voor blijven. Naast het niet willen slapen kreeg ze ook weer veel nieuwe gezichten te zien. Ik was er al bang voor, weer een onrustige nacht! Normaal slaapt ze altijd door tot een uur of 8 maar nu was ze alweer om 5:30 wakker.

Maandag gingen we naar mijn zusje voor de paasbrunch. Ontzettend gezellig zou je denken. Maar vanaf het moment dat ik haar aan mijn moeder gaf om lekker even te knuffelen was het raak. Tranen met tuiten en het hield maar niet op. Onverhoopt bleek de fles ook nog eens continue verstopt te zitten waardoor een flesje drinken ook niet goed ging. Een en al drama dus. Gelukkig liep het aan het eind van de middag weer los en was ze een stuk gezelliger, maar jeetje wat was dat vervelend.

Nu, een paar dagen later, zitten we eindelijk weer in een ritme die voor Noé ook fijn is. Ze slaapt beter, is weer een stuk vrolijker en dat is hoe we haar natuurlijk het liefst zien!

Hoe ga jij om met drukte en het effect dat zo’n drukke week heeft op je kindje?

Handtekening Jamey