Dweilen, stofzuigen, poetsen in het algemeen. Geen klusjes die ik graag doe in huis. Toch moet het regelmatig gebeuren, zeker nu met Milo zijn modderpootjes en haren. Vandaag laat ik je mijn nieuwe Kärcher Floor Cleaner zien die mijn leven een stuk makkelijker maakt!

Ik mocht het prachtige apparaat uitgebreid testen. En na 5 minuten was ik eigenlijk al gelijk verkocht. De Floor Cleaner is zo enorm makkelijk te gebruiken. En is daarnaast ook geschikt voor alle harde oppervlakken, zelfs voor laminaat en parket. Hoewel het apparaat niet heel erg licht is heb je ook totaal geen kracht nodig om hem te bedienen. Wie had dat gedacht!

De Kärcher Floor Cleaner

Hoe werkt het?

* Je vult het apparaat met schoon water en een klein dopje reinigingsmiddel van Kärcher. Ze raden aan om geen ander middel te gebruiken omdat dit schadelijk kan zijn voor het apparaat.
* Doe de stekker in het stopcontact, even wat water in het basisstation om microvezelrollers te bevochtigen, en gaan met die banaan!
* Ben je klaar? Dan verwijder je het afval reservoir (deze zit aan de achterkant) het vuile water gooi je weg en dan spoel ik zelf altijd het reservoir even om met wat water.
* Uiteraard kun je ook nog de borstels schoonmaken. Hiervoor doe je wat water in de zwarte standaard en zet je het apparaat aan. Na een paar seconden zet je hem weer uit en zijn je borstels ook weer schoon! Als ze nou echt erg vies zijn kunnen ze ook gewoon in de wasmachine.

Tip!
Wanneer je rechte bewegingen maakt gaat het dweilen eigenlijk al vanzelf. Door de rollende beweging van de dweil schiet je vanzelf voor uit!

Mijn eindoordeel

Wat een geweldig handig apparaat. Ik zou echt niet meer zonder kunnen. Even snel een dweil door de hut heen is ook echt “even” geworden. Je bespaart binnen no-time 50% van je tijd. Met de ouderwetse dweil was mijn vloer nog lang nat, maar door de rollers en makkelijke/snelle manier van Karcher is dat echt verleden tijd. Ik kan dit (prijzige) maar o, zo handige apparaat echt aan iedereen aanbevelen. De Kärcher Floor Cleaner is onder andere te koop bij Bol.com voor €196. Vergeet niet gelijk ook het speciale reinigingsmiddel te bestellen want die heb je wel echt nodig. Deze kost €15 voor 500ml.

Ben jij al enthousiast geworden over de Kärcher Floor Cleaner?

Handtekening Jamey