Een his and hers parfum, wie vind dat nou niet leuk! Bram en ik probeerde samen de nieuwe Mugler Alien Man eau de toilette en Mugler Alien Flora Futura. Benieuwd hoe wij ze vinden? Lees dan snel verder. 

Nou heeft Thierry Mugler al prachtige parfums uitgebracht. Toch zijn deze twee nieuwe geuren echt favoriet voor mij. Ze passen heerlijk bij elkaar qua geur. Maar op het dressoir staat het ook zeker niet mis! Het oog wilt natuurlijk ook wat!

Alien Man eau de toilette

Een stevige geur, je moet er van houden. Gelukkig vind Bram dit absoluut geen probleem. Maar eerlijk is eerlijk, in de zomer zal hij deze parfum niet zo snel pakken. (Hoewel ik hem echt heerlijk vind ruiken op hem!). De Alien Man eau de toilette bevat onder andere anijs, dille, berk, osmantus, kasjmierhout, leer (ja ik stond hier ook van te kijken!) en amber.

De flacon is mooi strak en donker zoals je bij een heren parfum kunt verwachten. Wel zie je precies dat het een Mugler geur is.

Alien Flora Futura eau de toilette

Alleen de flacon straalt vrouw uit den top uit! Mooi roze en mooie vrouwelijke vormen. Naast de mannen geur vind ik dit echt een prachtig contrast voor op het dressoir!

Ik moet wel zeggen dat deze geur anders ruikt dan ik hem had verwacht na het lezen van diverse reviews. Maar dan wel echt positief! Hoewel sommige blogsters het een wat heftige geur vinden viel het voor mij erg tegen. De zachte geur van bloemen in combinatie met citroen en witte amber is echt fenomenaal. Voor mij is de Alien Flora Futura een nieuwe favoriet!

Beide geuren zijn verkrijgbaar bij Douglas en ICI Paris XL vanaf €59,50. 

Ik ben echt gek op dit soort his & hers parfums. Houd jij er ook zo van?

Handtekening Jamey

#thierrymugler #hishers #hisandhers #parfum