Het is weer tijd voor een Huishoudbeurs Report! Deze keer heb ik een ontzettend leuke scoop voor jullie. Dit jaar zal namelijk de meidengroep O’G3NE een show geven en is zijn de gebroeders Saunders aanwezig om je een Tattoo te geven. Meer weten? Lees dan snel verder.

Naast de super vette Fashion Vintage Sale (waar ik ook zeker even een kijkje wil gaan nemen) zijn er natuurlijk nog veel meer ontzettend leuke dingen te doen. Zo zullen de dames van O’G3NE een super vette show gaan geven bij de openingsdag van de Pasar Colors Festival! Net als de meiden heb ik ook een Indo bloed en ben ik ook gek op de Pasar Malam. Dit is een gezellige markt met allemaal indische hapjes, drankjes en andere lekkernij. Verder kun je er ook allemaal andere leuke aziatische producten scoren en zelfs genieten van een massage.

Foto door: William Rutten

Een van mijn persoonlijke favorieten van de meiden is het nummer Clown die ze gezongen hebben tijdens het programma Beste Zangers. Ik hoop dan ook echt dat ze dit nummer gaan zingen, wie weet! Wat ik wel weet is dat ze gevraagd zijn om een Indonesisch nummer te zingen dus ik ben benieuwd! Het optreden van O’G3NE is op Zaterdag 18 februari om 19.00 in Hal 7.

YouTube video
Zoals sommigen misschien wel weten heb ik onlangs op een PR dag een super gave tattoo laten zetten op mijn pols. Ik heb gezworen dat dit de eerste en aller laatste keer is geweest dat ik een Tattoo laat zetten. Toch begint het stiekem wel een klein beetje te kriebelen als ik lees dat je je dit jaar op de Huishoudbeurs kunt laten tattoëeren door de heren Saunders.

Op het Sterren on tour plein in hal 2 vindt je dit jaar Tattoo on tour. Tattoo on tour is powered by Saunders tattoo en piercing. Ga jij ook een kijkje nemen?

Handtekening Jamey