SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het is je vast niet ontgaan dat je bij Beauty Unboxing kans kon maken op toegangskaartjes voor de Huishoudbeurs. Uiteraard ben ik zelf ook gegaan met een vriendinnetje en heb ik mijn vriendin op de stoel gezet bij top visagist Ronald Maasakkers van Deborah Milano voor een make-over! Benieuwd hoe dit is gegaan? Lees dan snel verder!

Deborah Milano 1

Mijn vriendinnetje Natasja is moeder en gaf mij al aan dat ze dezelfde make-up routine al zeker 5 jaar heeft. Een BB-cream, mascara en een dikke zwarte eyeliner en klaar is kees. Natuurlijk ziet het er altijd wel goed uit, maar een keer een paar goede tips om je make-up routine op te frissen is altijd goed. Gelukkig was Ronald op de Huishoudbeurs! Hij stond namelijk in de stand van Miss Etam om dames een complete make-over te geven. Gelukkig had hij even een gaatje en ging Natasja een nieuwe look aanmeten.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om te beginnen maakte Ronald haar gezicht schoon. Wat hij gelijk aangaf was dat Natasja op dit moment een te gele BB-cream gebruikt. Omdat Ronald een goede lamp had staan kon ik direct zien wat hij bedoelde. De BB-cream van Deborah Milano in de kleur 00 paste eigenlijk perfect op haar huid. Er hoefde niets gemengd te worden en binnen een paar minuten zag je de BB-cream heel mooi blenden met haar lichte huid.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Omdat Natasja een mooie rode bos haren heeft is het (dachten wij) best lastig om een goed wenkbrauw potlood te vinden die niet te donker is maar ook niet te rood. Ronald vertelde ons dat het Deborah Milano 24Ore Eyebrow Pencil niet alleen de juiste kleur was maar dat zelfs ik (met donkere bruine haren) het potlood zou kunnen gebruiken omdat deze mee kleurt met je huid.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De volgende stap waren haar ogen. Natasja heeft van haar zelf hele mooie blauwe ogen. Ik zie altijd maar dames die dan juist blauwe of roze oogschaduw gebruiken. Maar Ronald verzekerde ons dat groen de kleur was om te nemen! Hij heeft voor eyeliner het groene 24Ore Waterproof Eye Pencil in de kleur 6 Forest Green gebruikt en je ziet inderdaad gelijk dat dit perfect bij haar past. Het is een stuk minder streng dan een zwarte eyeliner. Ook heeft hij een beetje groene oogschaduw aangebracht. Het ziet er echt super mooi en subtiel uit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Natasja gebruikt normaal een budget waterproof mascara. Ronald moest hard lachen toen hij de mascara er probeerde af te halen want het was net rubber! Natuurlijk wel fijn als hij goed moet blijven zitten, echter is het natuurlijk niet de bedoeling van een mascara. Daarom gebruikte Ronald een mooie zwarte mascara en zagen wij gelijk het verschil.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De gebruikte producten zijn:

24Ore Eyebrow Pencil (€4,50)
24Ore Waterproof Eye Pencil 6 Forest Green (€6,50)
BB Cream kleur 00 (€8,95)
24Ore Absolute Volume WP (€10,25)

Nog een klein beetje blush en klaar is haar nieuwe look! Alle producten van Deborah Milano zijn te koop bij onder andere Makeup-bestellen.nl. Het mooie van de Huishoudbeurs was dat ze ook nog eens 25% korting gaven op alle producten, dat is natuurlijk helemaal mooi dan! Natasja is helemaal gelukkig met haar nieuwe look en heeft gezworen haar rubberen mascara, gele BB-cream en dikke zwarte eyeliner direct in de prullenbak te gooien.

Wat vind jij van de nieuwe look van Natasja?

Nieuwehandtekening