De feestdagen zijn al om de hoek, en zelfs Sinterklaas is alweer in het land. Tijd om dus het perfecte verlanglijstje te maken! Maar hoe doe je dat nou? Ik geef je een paar tips. Lees je mee?

Ieder jaar rond deze tijd krijg ik van mijn ouders (ja zelfs nu ik al 26 ben) de vraag of ik een leuk verlanglijstje wil samenstellen voor de kerst. En hoewel je denkt, dat is toch kei makkelijk blijf ik het ontzettend moeilijk vinden. Ik vind het namelijk vreselijk om om dingen te vragen. En hoewel het waarschijnlijk heel stom klinkt ben ik door mijn blog ook wel een beetje verwend. Maar hoe maak je dan toch een leuk verlanglijstje zodat je geliefde familie niet uren in de stad hoeven te dwalen opzoek naar een cadeau?

picmonkey-collage

Wat heb je nodig?

Voor ik begin met een lijstje maken kijk ik naar wat ik nog nodig heb. Denk hierbij aan dingen in huis zoals een pan, snijplank of iets anders voor in de keuken. Maar het kan natuurlijk ook voor de badkamer bijvoorbeeld zijn. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je nog een mooie lipstick of oogschaduw op je lijstje hebt staan. Zet die er dan ook zeker op, maar zorg er wel voor dat je de juiste kleur er bij vermeld zodat ze niet uren zitten te zoeken naar de juiste kleur.

radbag-kerst

Ga online opzoek naar het perfecte cadeau

Er zijn tal van sites waar je inspiratie op kan doen. Een van mijn favorieten op dit moment is de website van Radbag. Hier hebben ze speciaal voor de kerst een prachtige pagina gemaakt waar je het perfecte cadeau makkelijk kan vinden. Zo kan je een cadeau vinden voor de man des huizes, voor vrouwlief maar ook voor stoere meisjes en coole jongens. En ben je niet heel erg creatief met inplakken hebben ze ook nog hele leuke DIY, verpakkings tips en zelfs leuke printables.

Zoals Radbag zegt, Time to be good! Hopelijk heb jij na het lezen van mijn blogpost het perfecte verlanglijstje kunnen maken!

Handtekening Jamey