Jouw moeder, ze is in veel gevallen jouw favoriete persoon. De vrouw waar je tegenop kijkt en wie jou heeft grootgebracht en er nog steeds voor je is als je haar nodig hebt. Natuurlijk verdient ze een mooi cadeau met de feestdagen, maar wat geef je jouw moeder? Telkens gaan voor dat ene geurtje is ook zo afgezaagd. Doe het dit jaar eens anders!

Zeg het met sieraden

Sieraden zijn prachtig om te geven en om te krijgen. Zeker wanneer het voor een speciale gelegenheid is en wanneer het voor een speciaal persoon is. Zoals voor jouw moeder dus! Natuurlijk zijn sieraden best persoonlijk en kan het wel eens moeilijk zijn om ze voor een ander uit te zoeken. Voor jouw moeder moet dit echter geen probleem vormen, want je kent haar immers als de beste. Je weet wat ze mooi vindt en wat juist niet. Met sieraden heb je dus een perfect cadeau voor mama!

Welke sieraden kies je?

Maar dan…welke sieraden kies je voor je moeder? Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat ze draagt en wat juist niet. Draagt ze veel zilver of juist veel goud? En heeft ze altijd een ketting om, of is ze van de armbanden? Mocht je echt op safe willen spelen kun je voor mooie oorbellen gaan, dat is namelijk altijd goed. Wij vinden het heel erg mooi wanneer je bijvoorbeeld een mooie ketting of deze slavenarmband voor je moeder koopt. Dit geeft namelijk net wat meer indruk bij het geven en openmaken dan enkel oorbellen. Of combineer de boel lekker en geef haar een mooie set cadeau!

Persoonlijke touch

Om het helemaal persoonlijk te maken kun je er ook nog eens voor kiezen om de sieraden te laten graveren. Wat je erin zet is natuurlijk helemaal aan jou, maar denk daar wel goed over na. Ze zal het namelijk met veel liefde dragen en een extra betekenis d.m.v. gravure is natuurlijk prachtig. Ga je voor een bepaalde letter, zoals die van jou of die van haarzelf? Of kies je voor een sieraad waar je een vingerafdruk in kunt laten graveren? Of een bepaalde korte tekst of datum? Wat je ook kiest, het verhaal erachter maakt dat het altijd perfect is.

Wanneer je mooie sieraden voor je moeder hebt uitgekozen als cadeau is het natuurlijk tof om het mooi in te pakken. Laat dit door de winkel of webshop doen of doe het lekker zelf. Kies voor een mooi papier met lintje of strikje en klaar ben je. Veel geefplezier!