Voor de echte poppenmeisjes onder ons is er tegenwoordig zo veel leuks te vinden. Van poppenhuizen tot levensechte baby’s. Ik som in dit artikel een aantal van onze favorieten op. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Baby Born, wie kent hem niet.

Baby Born is niet meer weg te denken als het gaat om poppen. Zelf ben ik er ook mee opgegroeid. Ik vind het dan ook erg leuk om te zien dat Noé er nu ook zo veel schik mee heeft. Maar ik denk dat dat voor menig moeder wel geldt. Voor haar 2e verjaardag heeft Noé dan ook van ons een eigen Baby Born gekregen compleet met een afstand bestuurbare scooter. Een van de leukste dingen om haar mee te zien spelen.

BABY born City Scooter outfit

Little Love Eenhoorn

VTech is hier in huis ook altijd een groot succes. Zeker nu we de poppen van Little Love hebben uitgevonden. Onlangs ontvingen wij de Little Love eenhoorn en deze is niet alleen super leuk om te zien, maar ook nog eens interactief. Ze zingt liedjes, praat tegen je kindje en is dus ook nog eens leerzaam. Ook zit er een speentje bij. Noé heeft zelf nooit een speen gebruikt, maar toch weet ze heel erg goed wat de Little Love eenhoorn er mee kan doen. Een echte mama!

En wie mag er mee in bad?

Ja, je snapt dus wel dat de poppen overal mee naar toe moeten. Niet erg, alleen zijn niet alle poppen bestand tegen water. Dus je raad het al. We hebben ook een pop die speciaal mee het bad in mag. Namelijk Bobby. Bobby is ook van VTech en is nog eens heel speciaal ook. Het is namelijk een jongetje. Het is een pop die niet alleen heel leuk is voor de meiden, maar ook de jongetjes. Je kunt hem middels een knopje namelijk laten praten tegen papa of mama. Echt ontzettend leuk!

Bobby VTECH

Komt er ook nog een poppenhuis?

Geen idee, ik twijfel daar nog over. Misschien wel, maar ik denk dat Noé er nog een beetje te jong voor is op dit moment. Ze is namelijk nog niet heel zorgvuldig met het opbergen van al die kleine dingetjes van bijvoorbeeld haar Djeco speelgoed. En ik zie al gebeuren dat ik alles kan gaan zoeken iedere keer. Maar ik vind het wel echt een heel leuk idee om op termijn straks zelf een mooi poppenhuis voor haar te maken. Ik zie namelijk hoe veel plezier ze al heeft met haar speelgoed keuken.

Mocht je nog leuke tips voor ons hebben, laat ze dan vooral even achter in de comments!

Het leukste speelgoed voor echte poppenmeisjes