Toet Toet Familie Carson Huis + WIN!

Misschien ken je Cory en zijn familie al wel. Je weet wel, dat schattige autootje! De familie Carson is bij ons op Netflix in ieder geval niet meer weg te denken. In dit artikel vertel ik wat meer over de nieuwe Toet Toet Familie Carson Huis én maak je ook nog eens kans op dit huis voor jouw kindje!

Wanneer jij net zulke auto liefhebbers thuis hebt als ik kan je de lol op. Want VTech heeft namelijk iets nieuws gelanceerd! Een heus speelhuis van de Carson’s! Het zelfde huis die we al kennen van de Netflix Hit. Zo kunnen je kindjes thuis alle verhalen naspelen in hun eigen speelhuis.

Toet Toet Familie Carson Huis 2

Naast dat iedere kamer in het huis volledig ingericht is zitten er ook 3 auto’s bij. Zo is het spel gelijk compleet en kan je kindje direct aan de slag. Manu vind het vooral erg leuk om met Cory over de glijbaan te racen. Hij lacht zich helemaal rot! En Noé heeft inmiddels de magische sensor uitgevonden die alle voertuigen uit de Cory Carson collectie herkent. Het samen spelen is nog wel een ding bij ons thuis. Maar elke dag zien we dat de kids steeds leuker samen met Cory en zijn vriendjes spelen. Dt belooft dus wat!

Het perfecte cadeau voor deze feestdagen!

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor sinterklaas, of misschien al wel voor de kerst? Dan is de Toet Toet Familie Carson huis een echte aanrader. Het huis is compatibel met alle Toet Toet Cory Carson autootjes waardoor je hem kunt blijven uitbreiden. Het Familie Carson Huis is te koop bij onder andere Bol.com voor € 59,95

Toet Toet Familie Carson Huis 1

WIN het Toet Toet Familie Carson Huis!

Wellicht had je het al in de titel gezien, maar ik mag dus een van jullie blij maken met een Toet Toet Familie Carson Huis! Hieronder kun je lezen hoe je kans maakt op dit super leuke speelhuis.

–  Volg Jamey.nl en VTech op Instagram
–  Like mijn laatste 3 posts en laat een comment achter bij de winactie
–  Deel de winactie op jouw socials! (Vergeet mij niet te taggen zodat ik het zie!)

Cory Carson Fans opgelet!

Wist je dat per vandaag (27 november 2020) er ook een nieuwe minifilm op Netflix te zien is? De familie Carson is al helemaal in kerstsferen en Cory schrijft een brief aan de Kerstauto. Een leuke minifilm voor deze kerstvakantie dus!

De winnaar zal over 7 dagen bericht ontvangen!

Toet Toet Familie Carson Huis + WIN!-2