De nieuwe kledingcollecties liggen alweer in de winter en de kans is groot dat je jouw kast al hebt omgegooid en het zomerspul al op zolder hebt liggen. De dagen zijn namelijk al wat kouder (vooral in de ochtend) en juist dan is het dragen van een heerlijke trui fijn. Om je alvast wat inspiratie te geven voor een nieuwe herfstgarderobe gaan wij het vandaag hebben over de herfstmode trends van dit najaar!

Leren broek

De leren broek zie je al een paar winters terug in het modebeeld en ook dit jaar is het weer helemaal hip. Was het voorheen met name zwart leer dat in trek was, dit jaar zien we veel bruintinten in leren broeken terug. Een leren broek dames is dan ook zeker een musthave dit najaar en moet je gewoon in je kast hebben hangen. Je kunt er namelijk best veel op dragen. Draag er een trui op, een mooie blouse of een shirtje met vestje. Dit jaar komen ze trouwens in een wat mooier model. Geen skinny of helemaal los, maar wat aangesloten bij de taille en wat losser beneden. Helemaal stylish verantwoord!

Cargobroeken

Tja, je hebt er wat mee of niet. We hebben het over cargobroeken. Een cargobroek dames is dit najaar helemaal on trend. Draag er een shirtje op of een blouse voor een net wat nettere en strakkere look. Dit soort broeken hebben overigens wel een transformatie ondergaan gedurende de jaren, want was het jaren geleden nog echt een outdoor broek, draag je hem nu lekker hip. De modellen zijn namelijk verbeterd, waardoor hij veel mooier zit en combineert.

Leren rokken

We gaan het weer over leer hebben, want leer vormt een belangrijk onderdeel van onze outfits deze herfst. Heel tof natuurlijk, want leer kan zowel heel stoer als heel sophisticated zijn. Neem bijvoorbeeld de leren rok. Als je dit met een blouse combineert ziet het er heel zakelijk uit, maar je kunt hem ook dragen op een shirtje voor een wat moderne en hippe look. Leren rokjes hoeven overigens ook niet altijd kort te zijn, want dit jaar zien we wat langere modellen terugkomen. Dat zit niet alleen fijner, maar het ziet er ook nog eens mooier uit. Nu met de overgang van de zomer naar de herfst kun je er nog wel blote benen onder dragen, maar tijdens de wat koudere dagen draag je er een mooie panty onder. Wat toffe hogere leren laarzen erbij en jouw outfit is helemaal klaar!