De herfst is er (helaas) weer en dat betekend dat mijn zomerse kleding weer ingepakt kan worden en de warme truien en dikke jassen er weer uit mogen. Vandaag laat ik jullie een keer een andere kant van mezelf zien door middel van een outfit post!

Ik kreeg een aantal verzoekjes van jullie lieve lezers met de vraag of ik een keer een outfit post wou plaatsen. Nou ben ik absoluut geen size zero dus ik heb er wel even over getwijfeld. Toch dacht ik, why not! Niemand is perfect dus waarom ook niet!

12016727_10153017096771039_1132171940_n112

  • Jurk GSUS Sashiko. Deze is van Moderood
  • Jas van Hugo Bosch. Deze heb ik gekocht bij 2nd Chance Shoes and Fashion
  • Laarsjes met blokhak zijn van Sacha
  • Shapewear van Magic Bodyfashion

12016466_10153017096701039_2047796219_n112

GSUS Sashiko

Dit jurkje is echt voor mij perfect voor de herfst. Het jurkje is gemaakt van 31% acryl, 22% nylon, 13% wol, 27% katoen & 7% mohair. Je kunt je dus vast wel voorstellen dat deze enorm zacht is en ook lekker warm voor de koude dagen. Ik heb er voor gekozen om het jurkje van Moderood te combineren met een legging maar het is ook zeker leuk om te dragen als oversized trui of met een casual jeans. Het jurkje kost €99,95 en is te koop in de webshop van Moderood. Omdat ik het zelf vervelend vind om rolletjes te zien onder een jurkje draag ik hieronder Shapewear van Magic Bodyfashion.

Hugo Bosch Trenchcoat

Deze wollen trenchcoat van Hugo Bosch heb ik bij een tweedehands winkel gekocht in Ede. 2nd Chance Shoes and Fashion is een klein tweedehands winkeltje in Ede die alleen maar grote merken voor een mooie prijs verkoopt. Zo kan je er terecht voor mooie Shabbies, warme Uggs en nog veel meer leuke merk items. De Hugo Bosch trenchcoat heb ik gekocht voor €50. Een prikkie toch?

 

Deze enkellaarsje zijn echt geweldig. Een echte musthave in je kast. Ik zou niet meer zonder willen. Ze hebben een lekkere grove zool en een stevige blokhak. Dit scheelt echt een hoop straks als het weer slechter weer word.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn eerste outfit post vonden! Ik vond het zelf erg spannend (kan je misschien ook wel zien aan mijn gezicht haha!).

Nieuwehandtekening