Heerlijke verzorgingsproducten, wij krijgen er géén genoeg van! Het fijne aan beautyblogger zijn is dat je af en toe producten ontvangt om te testen, en dat doen wij natuurlijk al te graag. Dit keer zijn wij gegaan voor de nieuwe bodylijn van de HEMA: Shine. Mooie producten, in een prachtige verpakking. Lees mee voor mijn oordeel.

De producten uit de HEMA Shine bodylijn

Ik heb vier producten ontvangen: shower mousse, body scrub, body cream en body mist. De geur bestaat uit amber, roze peper en mandarijn. Een verrassende combinatie waar ik graag meer over wilde weten. Het is een warme geur met een frisse ondertoon door de toevoeging van mandarijn. Persoonlijk moet ik altijd even wennen aan geuren waar fruit in is verwerkt, maar deze vind ik heerlijk!

De geur en het gebruik

Zoals ik hierboven al vermelde, vind ik de geur verrassend lekker! Geur is natuurlijk enorm belangrijk bij verzorgingsproducten, dus hier heb je mij al voor de helft binnen. Hoe sterk je de geur wilt ruiken, is afhankelijk van hoe je de producten gebruikt. Voor een subtiele geur kun je alleen de body scrub en body mousse gebruiken. Wil je een sterkere geur? Smeer je lichaam dan in met de body butter en gebruik als finishing touch de body mist. Vooral voor een avondje uit vind ik het prettig om alle producten te gebruiken, zodat ik de hele avond lekker ruik.

Mijn mening

Ik vind de producten van HEMA altijd ontzettend fijn, zo ook deze lijn! Ik ben vooral fan van de body mousse en de body mist. Ik vind body mousse altijd erg fijn om mee te douchen, door de substantie voel ik mij altijd extra schoon. Daarnaast vind ik ook dat je de geur goed blijft ruiken. Wanneer ik even een dagje geen zin heb in een sterke parfum, vind ik een body mist een ultieme uitkomst. Een subtiele geur, om lekker op te sprayen na het douchen. Ik ben erg tevreden over deze lijn!

Zou jij de HEMA Shine bodylijn willen proberen?

Handtekening Jamey