Over de HEMA nagellak review van Lonneke was iedereen zo enthousiast, en nu komt HEMA weer met leuke nieuwe producten! Namelijk 6 prachtige Matt Lip Creams. En natuurlijk heb ik ze uitgeprobeerd. Kijk je mee?

Dat HEMA mooie producten produceert is geen geheim meer. Onlangs hebben we al de prachtige nieuwe nagellak kleuren mogen zien. Een tijdje geleden waren de soft matt lipbalms ook een enorme hype. En nu komen ze met de Matt Lipp Cream! Where does it end. Mijn verwachtingen zijn dus ook echt hoog, na al die successen moeten deze matt lip creams vast ook een succes zijn. Wellicht heb je ze al wel in de winkel gezien? Ik ontving 5 van de 6 kleuren en een speciale lipprimer. Kijk je mee?

The Holy Grail!

De lipprimer ziet er eigenlijk heel basic uit. Het hulsje is zwart en lijkt eigenlijk op een lipgloss. Ook de applicator is het zelfde als een lipgloss. Maar ik moet eerlijk zeggen dat de primer me wel heel erg positief verrast. Na het aanbrengen voelen mijn lippen gelijk zijde zacht aan en je merkt dan ook met het aanbrengen van een kleurtje dat het gelijk mooier zit. De primer zou er ook voor moeten zorgen dat je lipstick beter en langer blijft zitten. Ideaal om te gebruiken dus voor een avondje uit.

Hoewel er van de matt lip cream maar 6 kleuren zijn zie je wel dat ze echt hebben gekeken naar verschillende soorten vrouwen. Voor iedereen zit er wel een kleur tussen. Persoonlijk zijn de kleuren pink en raspberry mijn favoriet. Maar ik moet zeggen dat de kleur wine ook wel erg mooi is!

02 pink – Een warme oud roze tint

03 raspberry – Een super zomerse fel roze kleur

05 burgundy – Rood

04 wine – Wijn rood, beetje richting het paars aan

06 plum – Zoals de naam al zegt pruim/paars.

Hema matt lip cream

Je brengt de matt lip cream aan op de zelfde manier als je een lipgloss aan zou brengen. Je hoeft niet heel veel product te gebruiken want de kleuren dekken echt geweldig goed. De HEMA Matt Lip Cream kost maar €4,50 en als je dan toch gaat voor een kleurtje, neem dan ook voor €4 gelijk de primer mee want hij is het echt waard!

Wat vind jij van de nieuwe HEMA Matt Lip Creams?

Handtekening Jamey