Wie had dat gedacht? Ik, met nesteldrang? Nee dat is iets wat ik mezelf nooit had voorgesteld. Tot ik in eens wel heel erg veel aan het poetsen was en bijzonder veel dingetjes in het huis aan het opknappen was.

Zo begon het met dingen die we eigenlijk toch wel in het huis wouden opknappen. Zoals het ophangen van onze nieuwe televisie, het wegwerken van alle kabels en nog wat kleine dingetjes. Toen kwam de wens om een nieuwe bank. De oude bank was wel erg mooi en lag lekker. Maar om nou te zeggen dat het praktisch was vanwege de diepe zitting? Nee dat niet. Ook hebben we in de babykamer al een nieuw rolgordijn opgehangen die goed verduisterd. Je kunt dus wel stellen dat we al flink bezig zijn geweest.

Tot we weer een week verder waren. In eens begonnen er wat radicalere veranderingen te komen. Zo besloot ik binnen een uur een keuken te kopen! Normaal zou ik daar weken over nagedacht hebben. Maar in mijn hoofd leek/lijkt het allemaal zo logisch. Als we die klus uitstellen zitten we straks met een baby in de puinzooi maar als we het nu nog even doen is het gewoon allemaal af. Opzich een logische keuze (in mijn hoofd dan). Maar bram schrok wel eventjes Haha. Gelukkig hebben we nog wat tijd, vrijdag komt namelijk iemand de keuken inmeten en dan zullen we binnenkort de puntjes op de i zetten en een definitieve keuken gaan samenstellen. Best spannend allemaal! Natuurlijk zal ik als het zo ver is jullie laten weten hoe het allemaal is geworden.

Dit is de 3D tekening van onze nieuwe keuken.

Gelukkig zijn het niet allemaal kostbare dingen die ik doe van uit de nesteldrang. Zo begonnen er allemaal kleine dingen zich op te stapelen. En heb ik de complete kledingkast van de baby gereorganiseerd en alle kleertjes opnieuw gewassen en gestreken. En wat denk je van al dat poetsen in huis? Ik word er zelf gewoon ram gek van inmiddels.

TIP! Bij OTTO hebben ze in de maand Oktober tot 50% korting op het woonassortiment! 

Heb jij ook last gehad van nesteldrang?

Handtekening Jamey