Volgende maand is het alweer zo ver, mijn man word alweer 35 jaar en ik zou echt niet meer weten wat ik voor zijn verjaardag kan geven. Tijd om dus even wat originele cadeaus voor mannen te zoeken!

Een paar jaar geleden heb ik er voor gekozen om flink uit te pakken. Op zijn 30e verjaardag heb ik hem meegenomen naar Disneyland Parijs. Maar als ik dat elke keer zou doen zouden we binnen no time bankroet zijn. Tijd om dus wat originele cadeaus voor mannen te zoeken die ook nog even een beetje aantrekkelijk zijn voor de portemonnee.

Bram is niet iemand die je blij maakt met “prullaria” hij wilt vaak graag iets doen of iets krijgen wat hij ook daadwerkelijk kan gebruiken. Met de kerst maak ik heb bijvoorbeeld ook veel blijer met een paar mooie sokken en een leuk shirt dan een leuke DVD.

verjaardag _151416584

Tegenwoordig is duurzame herenkleding helemaal in. Zelf Bram is steeds bewuster aan het kijken. Ik denk dat het daarom erg leuk is om voor hem wat bamboe t-shirts te halen. Deze draagt hij graag onder zijn blouse op het werk voor warmte.

Toch vind ik het leuker om een leuk weekendje weg of iets te organiseren. Bram is er zelf nooit zo van om zijn verjaardag groots te vieren dus een paar dagen er tussen uit komt altijd prima uit. Daarom hebben we lekker in November een paar daagjes Londen geboekt. Lekker even er uit met zijn tweeën en ook nog eens naar een prachtige stad. Hij baalde alleen dat er in het weekend dat we gaan geen voetbal wedstrijd is. Gelukkig vind ik dat helemaaaal niet erg!

Mijn originele cadeau’s voor zijn 35e verjaardag worden dus een leuk duurzaam t-shirt en ons tripje naar Londen. Ok, het reisje is niet helemaal alleen voor zijn verjaardag. Maar goed wel ter ere van zijn verjaardag dan.

Waar maak jij jouw vriendje of man blij mee op zijn verjaardag?

Handtekening Jamey