Help! Mijn man wil nieuwe schoenen! Dat wordt weer een drama, want winkelen met mijn man is geen succes. Benieuwd hoe het is gegaan? En of we met lege handen thuis kwamen of toch geslaagd zijn? Lees dan snel verder.

Wij vrouwen willen winkel in winkel uit op zoek naar de beste deal. Maar mannen daarentegen willen 1 winkel in en daar direct slagen. Is er niets? Dan draait hij gewoon direct om en loopt de volgende winkel in. Gelukkig heb ik na jaren lang “trainen” Bram wel zo ver dat hij minimaal 3 paar schoenen gaat passen voordat hij een beslissing maakt.

IMG_3948.JPG

Zondag was het helaas niet zulk goed weer maar we hebben de warme winterjas aangetrokken en zijn de stad in gegaan. Op naar de Sacha! Want daar hebben ze zo veel leuke mannen schoenen (en ook vrouwen). Bram had al snel 2 paar leuke nette stappers in de handen en ook een paar hogere boots. Alleen die vond ik persoonlijk niet zo leuk. Gelukkig heeft Bram wel echt een eigen stijl en willetje dus hij ging ze rustig passen (voor zover je rustig kunt zeggen want op de koopzondag hier is het een grote mierennest).

IMG_3946.JPG

Tip! Zorg dat je iets hebt afgesproken om na het shoppen te doen zodat hij gemotiveerd blijft. Bijvoorbeeld: Als we geslaagd zijn gaan we een hapje eten ergens!

Ik vond deze schoenen echt vreselijk. Het is namelijk een nette schoen met allemaal stukjes krant op de schoen. Ik snap dat hoe aparter hoe leuker Bram het vind. Alleen is dit denk ik niet zo representatief voor op zijn werk. We zijn dus ook even gaan kijken naar een wat neutralere schoen die makkelijk te combineren is.

IMG_3947.JPG

Tip! Laat je man in de waan dat de schoenen die hij kiest prachtig zijn en voorkom zo een shop discussie. Uiteraard laat je subtiel “mooie” schoenen zien. 

En dit is hem geworden! Een leuke nette schoen met toch een apart detail. Het bloemen printje is lekker apart zoals Bram graag heeft maar hij valt ook mooi onder zijn broek dus zo is het toch representatief voor op zijn werk. De schoenen zijn helemaal van leer dus dat is ook wel erg fijn voor met het slechtere weer dat er aan komt. We hebben ook wel gekeken naar suède schoenen alleen dat word in de winter zo snel lelijk. De Vintage derby veterschoenen kosten €89,95.

IMG_3942.JPG

We waren uiteindelijk maar een half uur in de winkel en zijn zeker geslaagd! Wat een leuke schoenen had Sacha weer! Ook voor vrouwen en ik kon het daarom ook niet weerstaan om zelf ook een paar schoenen te halen maar hier vertel ik een andere keer wat meer over!

Is shoppen met jouw man ook zo lastig? En heb jij nog tips?

Nieuwehandtekening