Ja, je leest het goed. Ik dacht dat ik erg veel schoenen had. Maar nee, bram is nog vele malen erger. Ik vertel vandaag waarom het mij de spuigaten uit komt. Lees je mee?

Dat Bram een dure hobby heeft heb je al eens eerder kunnen lezen. Maar enkel een horloge verzameling is niet voldoende voor meneer. Nee het kan helaas nog erger. Zelfs zo erg dat hij bijna elke vakantie maar liefst 3 tot 5 paar schoenen koopt! Echt, zoveel schoenen koop ik vaak in het jaar en niet op een vakantie.

Wat voor een schoenen?

Nou, dat is vrij makkelijk. Voornamelijk gaat het om sneakers. Maar ook de zakelijke van Bommel schoenen zijn goed vertegenwoordigd in onze schoenenkast. Ik zeg dan wel onze schoenenkast, maar eerlijk gezegd is de kast alleen nog maar van Bram. Mijn stappers zijn verbannen naar de zolder. Maar dat maakt niet zoveel uit. Daar kleed ik mij toch altijd aan dus dan kan ik gelijk mijn schoenen pakken.

Waar laat hij ze?!

Ja daar was ik al over begonnen. We hebben op zolder een grote kast gemaakt voor alle schoenen. En daarnaast hebben we in onze gang twee Ikea schoenenkastjes staan die ook tot de nok vol staan. Helaas is dit niet voldoende voor alle schoenen dus op de slaapkamer vind je vaak ook nog wel eens een paar. Maar ja, een paar schoenen weg gooien om vervolgens weer een nieuw paar Floris van Bommel schoenen te halen helpt natuurlijk niet echt.

Opruimen? Wat is dat?

Zoals vast veel mensen zullen herkennen is Bram niet het type dat zijn eigen zooi opruimt. Terwijl ik dit schrijf staan er 2 paar schoenen in de woonkamer, 1 op de gang en ook op de badkamer staat een paar schoenen die de weg naar de schoenenkast nog niet hebben gevonden. Ik word er helemaal gestoord van!

Heeft jouw man ook zo’n vreselijke schoenentik?