Ik heb al zo veel beauty boxen mogen reviewen, maar nu is er eindelijk eentje die voor mij absoluut nieuw is! Namelijk de Hello Box! Benieuwd wat er allemaal in zit? Lees dan snel mee! IMG_2952
De hello box is een super leuke home-made box. Alles word met liefde gemaakt en dat maakt het voor mij toch wel erg speciaal. De Augustus box bestaat uit 6 full size producten samen met een aantal extra “kadootjes”. Wat ik erg leuk vond is dat er een Spa menu in de box zit waar alle items worden uitgelegd en waar je ook alle ingrediënten op kan terug vinden.

Body- and hair mist (50 ml)

IMG_2974

De mist is gemaakt van verzorgende aloë vera. Hij ruikt heerlijk fris en toch ook een beetje zoet.  De verpakking is perfect om mee te nemen in je tas. Voor mij is dit echt een perfect zomer product!

Bathora Lotion push Bar (40 gram)

IMG_2959

De lotion bar heeft een mint/limoen geur. Is het niet schattig dat er een lief roosje op zit? Het is wel puur decoratie dus voor het gebruiken er wel even afhalen. Als je de bar wilt gebruiken hoef je alleen de dop er af te halen en aan de onderkant te duwen. De bar is gemaakt van onder andere shea en cacao boter en dus perfect voor een droge huid.

Strawberry sorbet lipscrub (30 gram)

IMG_2961

Zoals de naam al zegt ruikt de scrub heerlijk naar aardbeien. Het is gemaakt van fair trade suiker en verschillende verzorgende oliën. Ik vind het heerlijk om de lipscrub te gebruiken als ik last heb van drogere lippen. Zo kan ik de oude huid voorzichtig scrubben en worden mijn lippen weer lekker zacht.

Mint minty foot cream (50 gram)

IMG_2963

Ook deze naam zegt het al, een heerlijke dikke romige voetencrème met een frisse munt geur! Ik heb de laatste tijd erg droge voeten dus dat komt perfect uit!

Cupcake scrub & butter melt

IMG_2966

Het schattigste en geurigste product uit deze super leuke box! Boven op het cupcake vormpje zit een lekkere butter melt, deze kun je gebruiken voor lekker zachte handen en voeten. En in het bakje zit een heerlijke scrub die behoorlijk sterk ruikt naar after eight. Gelukkig ben ik gek op die geur!

En als of het niet genoeg was zaten er nog allemaal leuke schattige Goodies bij.

IMG_2987

Ben je ook benieuwd geworden naar de Hello-Box dan kun je vanaf november (ivm renovatie van de zeepfabriek) verschillende abonnementen afsluiten waarbij de duurste vorm 19,95 euro per maand is en de goedkoopste 15,95 euro per maand bij een jaarabonnement. Wanneer je vóór 10 november 2015 een abonnement (vanaf 3 maanden) afsluit krijg je 1 box helemaal gratis. Leuke deal toch!

En speciaal voor jullie heb ik ook nog een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op je bestelling! De code is HELLO10.

Nieuwehandtekening