Een nieuw seizoen betekent voor veel vrouwen maar één ding: shoppen! Eindelijk heb je weer een goed excuus om nieuwe kleding, accessoires en schoenen te shoppen. In dit artikel laat ik je graag zien welke schoenen ik zelf onmisbaar vind in het najaar, misschien haal jij hier nog inspiratie uit voordat je op jacht gaat. Lees je mee?

Sneakers

Mijn enige echte favoriet, de sneaker. Comfortabel, hip en makkelijk te combineren. In de zomer draag ik graag witte sneakers, maar in het najaar kies ik eerder voor een zwarte of bijvoorbeeld een lekker soft roze kleur. Ook zie je dit najaar veel opvallende kleuren terugkomen, zoals mosterdgeel. Gewaagd, maar hiermee kun je wel echt je outfit afmaken. Misschien moet ik toch maar eens van mijn vertrouwde zwarte sneaker afstappen en kiezen voor een fellere kleur.

Mijn nieuwste aanwinst; heerlijke zachtroze Nike airmax.

Boots en laarzen

Wanneer het wat kouder wordt draag ik ook graag stoere boots of laarzen. Laarzen vind ik vooral leuk onder bijvoorbeeld een jurk of rok, om zo net wat gekleder voor de dag te komen. Boots vind ik juist leuk staan bij een stoere spijkerbroek en sweater. Ook lekker wanneer je bijvoorbeeld een herfstwandeling gaat maken! Laatst was ik bij de winkel Schuurman Schoenen met gabor schoenen, er ging een wereld voor mij open! Allerlei soorten boots en laarzen welke heerlijk comfortabel zaten, perfect voor lange dagen!

Comfort

Of ik nu sneakers, boots of laarzen draag, het meest belangrijk is toch wel het comfort. Zeker wanneer ik voor mijn werk een hele dag op pad ben, vind ik het belangrijk om goede schoenen te dragen. Toen ik laatst bij Schuurman Schoenen was, paste ik naast de Gabor ook de Xsensible sneakers. Stijlvolle sneakers welke dragen als slofjes. Zeker wanneer jij bijvoorbeeld een beroep hebt waarbij je veel loopt, zijn deze schoenen aan te raden. Ik ben fan!

Welk schoenenmerk is jouw favoriet?

Heb jij je schoenen al in huis voor het aankomend najaar?