Jeetje alweer mijn derde review van de healthbox, man waar blijft de tijd! Deze box is samengesteld door Rachelle van Koningsbruggen. Zij is echt een top “fitgirl”, benieuwd naar haar box?

De Healthbox

De Healthbox is een doos vol gezonde dingen, en die je maandelijks kunt bestellen. De waarde van zo een box is minimaal €65, maar je betaald maar €35. Een enorm voordeel dus! De box is elke maand een verassing, en deze maand dus samengesteld door fitgirl Rachelle van Koningsbruggen.

Rachelle van Koningsbruggen

Rachelle traint al 5 dagen per week sinds ze 14 is. Ze doet allerlei sporten en sinds een aantal jaar is ze ook fitnessmodel. Zo een vrouw met zoveel passie voor haar sport en lichaam, daar kan ik alleen maar respect voor hebben. Die discipline moet je maar hebben! Ik was dan ook wel echt nieuwsgierig wat zou in de box zou doen.

Healthbox van September

Wat zit er in de Healthbox van September

  • Een cadeau bon van de Body&fit shop twv €10,-
  • Een cadeau bon voor een gratis maaltijd van Kcalculated twv €7.50
  • BCAA Caps van Body&Fit. Dit zijn aminozuren en die neem je voor en na het sporten. Ze helpen bij het herstel en groei van de spieren.
  • The Primal Pantry – hazelnoot&cacao raw paleo reep. Een lekker tussendoortje, die helemaal past in een paleo dieet.
  • Vita Coco natuurlijk kokoswater – Een grote favoriet van mij. Het smaakt heerlijk, en is ontzettend goed tegen uitdroging. Het zit ook boordevol mineralen.
  • Orthica magnesium tabletten. Zij helpen bij rusteloosheid, de spieren en het zenuwstelsel.
  • Orthica Multi Energie capsules. Iedereen kan wel wat extra energie gebruiken, en door de combinatie van deze capsules krijg je en energie, en alle vitamines binnen.
  • Mister Free’d chia en sesamzaad, glutenvrije crackers zijn serieus keihard. Mijn eerste reactie was baksteen. MAAR.. Ze zijn toch wel erg lekker. Zodra je gewent bent aan de textuur zijn ze echt goed te doen met een plakje kaas of jam bijvoorbeeld. En na 2 crackers denk je echt uren niet meer aan eten, ze vullen heel goed.
  • Verival cruncy Spelt cruesli is een lekkere cruesli die idd echt crunchy is. Perfect voor een snel ontbijt in de ochtend.Healthbox September `2

Een hele fijne Healthbox van September dus! Ik neem nu 3 maanden de vitamines, volg een koolhydraat arm dieet en ben inmiddels al 6 kilo afgevallen! Ik doe niet meer de oefeningen uit de eerste box, maar fiets meer en loop nu 3x per week hard. Of hard, ik ga nu steeds enorm traag, maar het gaat steeds beter!

Wie weet word ik ooit een fitgirl en kan ik zelf een box samen stellen. Wat zou jij er dan graag in willen zien?

Handtekening Judith