healthybox

Health freaks Liselotte en Willemijn van BeBio.nl weten alles van beter, bio, gezond, leuk en lekker. Hun bewuste levensstijl en de producten waar zij achterstaan hebben ze nu gebundeld tot een healthbox! En ik mag deze vandaag reviewen!

Het ontstaan …

Healthbox is tot stand gekomen dankzij een crowdfunding campagne op One Planet Crowd. Achter het Healthbox zitten Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn die met Healthbox.nl willen informeren en inspireren over leuk, makkelijk, gezond en bewust leven. Iets wat volgens hen voor iedereen bereikbaar moet zijn.

unnamed

Wat is de Healthbox…

De healthy producten komen vanaf nu maandelijks voor €24,95 bij je thuis in de vorm van Healthbox. De box is bedoeld om je kennis te laten maken met nieuwe en eerlijke producten. De producten zijn allemaal heerlijk voor een gezonde kick-off van je dag.

IMG_1903

Healthbox is een box met elke maand opnieuw een verrassende supergezonde inhoud. Het biedt producten zoals vitaminen, sportgadgets, food en huidverzorging. Geen onzin of samples maar full size eerlijke producten voor een lekkere en voedzame kick-off van de dag, gezonde natuurlijke huidverzorging en sportgadgets om je levensstijl en prestaties te verbeteren. Welke producten het precies zijn, is steeds een verrassing. In ieder geval zit er altijd een pot multivitaminen van Orthica in t.w.v. € 15,-, waardoor de overige verrassingen altijd vrijwel gratis zijn.

IMG_1910

En? Is het wat?

Grød biologische haver en gerst pap met moerbeien, amandelmeel en zwarte bessen en een topping van gevriesdroogde frambozen, rietsuiker en hazelnoten (€2,99).
Orthica soft multi, een complete multivitamine met hooggedoseerd vitamine B-complex (30 stuks, voor één maand, €15,20).
Dr. Hauschka gekleurde dagcrème (€23,95) en een mini van het Dr. Hauschka nachtserum.
The Big Food Company chiazaad (200gr, €3,95).
Body & Fit Shop extra virgin organix coconut oil (555ml, €4,90).
Bites we Love machu picchu mix (normaal 4 zakjes voor €4,95).
Blackroll Mini (€9,50) in de box.

Ik vind het een hele leuke diverse box. Het maakt je gelijk een stuk bewuster van wat je gebruikt en eet in het dagelijkse leven. Ik moet zeggen dat ik €24,95 een redelijke prijs vind voor deze box. De waarde van deze box ligt namelijk rond de €62! Waar ik bij de meeste boxen altijd bang voor ben is de afwisseling. Worden er wel nieuwe producten en merken in gedaan, krijg je niet weer de zelfde vouchers en ga zo maar door. Time will tell! Meer weten of je eigen Healthbox bestellen? Neem dan een kijkje op Healthbox.nl.

Wat vind jij van deze bewuste Healthbox?

handtekeninglichtroze