SAMSUNG CAMERA PICTURES

Happy Blue Box is een maandelijkse box met voornamelijk dierproefvrije en organische cosmetica en lichaamsverzorging. De box is vooral bekend in België maar in Nederland begin je de box ook steeds vaker te zien. Ik had het genoegen om de Februari box te reviewen. Lees je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Happy Blue Box is opgericht door Liselot die van oorsprong schoonheidsspecialiste is. Ze speelde al een tijdje met het idee om een online shop te starten en kwam toen op het idee om de Happy Blue Box op te zetten. De box die ik kreeg was de Happy Blue Box van Februari. Helaas kwam mijn box erg laat in februari aan waardoor ik hem nu eigenlijk pas aan jullie kan laten zien. Tja, dat krijg je helaas wel eens met internationale post. Maar dat drukt de pret absoluut niet!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Toen ik de doos openmaakte viel me gelijk op dat er een groene sjaal in zat. De producten waren allemaal in deze sjaal gevouwen wat er gelijk voor zorgt dat de producten heel blijven. Groen is normaal niet echt mijn kleur. Toch staat het best goed vind ik zelf!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Evolve Organic Beauty Wash & Lotion

Wat leuk! Gelijk 2 mooie fullsize producten die ik dagelijks kan gebruiken. Het gaat om een body wash en een body lotion van het merk Evolve Organic Beauty. Zoals de naam al zegt zijn deze twee producten helemaal organisch en bevat het dus geen troep. De wasgel zou zorgen voor een gehydrateerde huid. De body wash bevat onder andere extracten van kokosnoten, suikerriet en mijn favoriet Aloë Vera. De geur is heerlijk fris en doet me gelijk denken aan citrus vruchten. Daar houd ik echt wel van! De Body lotion bevat ook Aloë Vera en daarnaast ook sheaboter. Altijd goed dus!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Avril (knal) rode Nagellak

Omdat het de Februari box was had ik eigenlijk verwacht dat er wel wat meer aandacht aan Valentijnsdag besteed zou worden. Helaas vind ik dat wel een beetje jammer aan deze box want dat zie ik hier niet in terug op het rode nagellakje van Avril na. De nagellak van Avril zou veganistisch zijn en ook vrij van parabenen. Ik ben nog helemaal niet bekend met het merk dus ik ben erg benieuwd!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

PureBio lippotlood

Kijk daar word ik nou blij van! Een mooi rood lippotlood van het merk PureBio! PureBio is een Italiaans merk en 100% natuurlijk. Het potlood bevat plantaardige olie voor een hydraterend resultaat. Het is een prachtig kleurtje dus je kunt vast wel begrijpen dat ik hier erg blij mee ben!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Colormates Brow Brush & Comb

Volgens mij zit deze er bij als extraatje. Dit borsteltje gebruikte ik vroeger vaak om mijn mascara klontjes er uit te borstelen. Tegenwoordig heb ik wimperextentions dus dan gebruik ik een ander borsteltje. Maar ik zal er vast wel iemand anders blij mee maken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Billy X Club – Parfum samples

Billy X Club is een typisch Belgisch merk. In totaal kreeg ik drie samples met de geuren Shewolf (zwart), Indigo Swing (paars) en Conga Beats (groen). Ik ben er totaal nog niet mee bekend dus ga ze in de loop van de week alledrie even rustig uitproberen.

De Happy Blue Box heeft mij redelijk positief gekregen. Wel vind ik het jammer dat er niet extra aandacht is gegeven aan Valentijnsdag. Ik vraag me daarom af of ze wel aan thema boxen doen of dat het elke keer gewoon wat anders is. Deze box kost maandelijks €17.95 en is te bestellen op www.happybluebox.be.

Wat vind jij van de Happy Blue Box?

Nieuwehandtekening