Hoewel ik normaal niet zo’n fan ben van mijn verjaardag vieren is dit jaar, mijn 27e verjaardag wel heel speciaal voor mij. Een druk en bewogen jaar waar ik graag met jullie samen bij stil wil staan. En omdat je een verjaardag niet alleen viert heb ik ook een leuke winactie voor jullie! Lees je mee?Zoals jullie allemaal hebben kunnen volgen is er het afgelopen jaar een hoop gebeurt. Ik sta er eigenlijk niet vaak bij stil, maar voor mij is dit jaar toch ook wel heel bijzonder. Zo hebben wij een enorm lieve pup in huis genomen. Milo is echt een van de liefdes van mijn leven. Inmiddels is hij al zo veel gegroeid en zit hij me terwijl ik dit artikel schrijf met grote ogen aan te kijken omdat hij graag wilt spelen met mij, how cute is that!

Van Puppy Mommy naar Tante

Ook ben ik dit jaar tante geworden van een prachtig lief klein neefje. Maèl is echt het liefste kindje dat ik ooit heb gezien. Lekker knuffelen met tante Jamey, en als het er even van af kan krijg ik een grote glimlach! Daar word je toch vrolijk van? Little Sister, you did a great job!

In verwachting!

Ook hebben we dit jaar het prachtige nieuws gekregen dat we in verwachting zijn van ons eerste kindje. Inmiddels zit ik op 22 weken en heb ik al een flinke buik. Ik ben dan ook wel een klein beetje bang dat ik een behoorlijke toeter ga krijgen. Maar dat laten we de pret niet drukken. Bram is ook echt ontzettend blij dat we een dochtertje verwachten. Inmiddels zit hij de hele tijd met zijn neus in de papa to be boeken en heeft hij een paar hele grappige (en voor mij ook wel prettige) tips gelezen. Zo heeft hij volgens hem “geleerd” om overal in mee te veren. Best handig voor mij als ik geen zin heb om iets te doen haha!

Ook heb ik het voorrecht gehad om voor Beauty Unboxing op reis te gaan naar Empuriabrava. En wat nog veel leuker is is dat ik over 2 weken gezellig met Judith naar Griekenland mag! Je zou bijna denken dat mijn blog gaat over Thanksgiving want ik ben zo dankbaar voor alle leuke dingen die ik het afgelopen jaar heb mee mogen maken. Daarom is het tijd voor de winactie want ik ben jullie als trouwe lezers natuurlijk ook enorm dankbaar!

WIN! Too Faced Better Than Sex Amazing Eyes Set + Melted liquid lipstick!!

happy birthday

happy birthday 1

Wat moet je doen?

  • Volg mij op Facebook of Instagram
  • Deel de winactie op jouw feed of timeline (mag zowel op Instagram als Facebook)

Eind van de maand zal ik de winnaar bekend maken! Dus..Succes allemaal!

Handtekening Jamey